#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri´nin oynamasi bizi cok rahatlatiyor. Bu sezonki performansi müthis. Böyle devam Sabri..

Mactan sonra tribunlere 3 lu cektirmesinin video goruntuleri var mi acaba?

dağlara taşlara şutunuda görük tamam artık

dani alves gelmis gibi rahatladim resmen ya

Top ayağındayken hep iyiydi. Rakipteyken de birebirde etkili ama kademelerde zayıftı. Kondüsyona verelim yedirdiği golü. Ama önemli bir hataydı. Keita'ya da doping etkisi yaptırdı bunu da ekleyelim.

Yediğimiz gol' de direk Sabri dedim :D Neyse toparlar :)

Sabri iyi oynadı bence. Keita'nında iyi oynamasını sağladı.

Sabri yokken hakikaten yoklığu fazlasıyla hissedildi. Artık onu o dağlara taşlara vurduğu şutlarla, auta giden ortalarla seviyoruz biz. Vursun kırsın parçalasın ama oynasın yeterki. Oynadığında ne kadar faydalı olduğunuda görüyoruz hepimiz. Bizim delioğlanımızsın sen, seviyoruz seni...

Tribün Sabri'yi hataya zorluyordu destek verin bu çocuğa çok daha iyi oynayacak emin olun,dün misket kökmüş ilk okul çocukları gibi seviniyordu maçtan sonra :D :D

Keita'nın etkili oynamasanın bir sebebi de Sabri'dir kesinlikle.

Kasımpaşa maçında yediğimiz golde çok ciddi hatası var.Artık Sabrinin bu hataları yapmaması gerekiyor.Orada bulunursun rakip her halukarda seni geçer golü atar anlarım ama orada bulunmaman çok büyük hata..Onun haricinde Bu takımda her zaman yeri vardır.Keitanın daha pozitif oynamasındaki etkenlerden biridir..

Uğur Uçarın halini görünce Sabri Maicon etkisi yaratıyor bende.

Saygılar :bid:

Sakatlıktan dönen bir oyuncuya göre iyiydi.Defansif açıdan daha da iyi olur maç oynaya oynaya.

Golü tipik sabri kademe hatasından yemiş olsakta Kader le uyumları ve bitmek bilmez bilmeyen enerjisiyle kendini hissettirdi gerçekten özel bir oyuncu sabri.

Sabri'nin goldeki hatasına hiç kızmadım.. Uğur hiç kendini geliştiremedi ve takıma çok zarar veriyordu. Sabri'siz olmaz diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt