#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bi sol kanada bakıyorum bide sağ helal olsun Sabri :005:

dün yine geçen senelerde olduğı gibi saçma bir hareket yaptı. ilerde topu kaptırdıktan sonra, elini kolunu sağa solu sallayıp söylendi, kademeye dönmedi. Geçen seneler aklıma geldi, bir an irkildim

Aslanlar gibi oynadı. Elinden gelen her şeyi yaptı.

dün yine geçen senelerde olduğı gibi saçma bir hareket yaptı. ilerde topu kaptırdıktan sonra, elini kolunu sağa solu sallayıp söylendi, kademeye dönmedi. Geçen seneler aklıma geldi, bir an irkildim

Evet, top kaptırdıktan sonra geriye yardırmıyor hiç, adam karşısındayken elleri arkaya bağlıyor adama ve topa basmıyor 3 metre önünde bekliyor rakip orta açarken topa sırtını dönüyor ve goll. Mücadele ile olmuyor bu işler. Birazda akıl oyunu.

orta göbekde oynatılmalı..

ayrıca sabriye suc bulmayın ,kimse rakibi karşılamıyor zavallı heryere yetişmeye calışıyor...

Sahanın en iyisiydi. Ama yetmedi. Pasları mükemmeldi.

Dar alandan bile pasla çıkabiliyor artık. Enteresan bir gelişim :)

Bugün iyidi ve sahanın en iyi oyuncularındandı ama genede beğendiğim bazı yanları var.

Sabri'de bi uzun top sevdası var Caner gibi. Sabri'nin uzun topları isabetli ama genede yerden oynarsa tadından yenmicek.

Ne dönekliğinden bahsediyorsun sen? 1000 kere yazdım bu başlığa Sabri'deki gelişimi. Hala daha yazacağım. Senin yaptığın abuk subuk yorumlardan sonra bunu mu aradın buldun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt