#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bek degil diyosunda, acikta ne yapmis ki bu adam? Kacisi yok. Serkan olmazsa Ugur'a kaptiracak o formayi, o kadar.

Bek degil, kanat oyuncusuda degil zaten gözümde. Ne ise yarar anlamis degilim zaten bu günde kadar. Mücadelesine bir sey demiyorum.

50 macda bir süper oynar, o da milli maca denk gelir nedense hep.:rolleyes:

Keşke bordoya o golü hiç atmasaydın:mad::mad::mad::mad:

Ne güzel senide tefe koymuştuk,takımda sözün geçmiyordu ama golü atınca hemen havaya girip yine takımın huzurunu bozmaya başladın...

Yaw saçını bile kesmeyi bilmeyen adamdan GS ye topçumu olur:008::008::008::008::008:

sabrinin 50 macta tas catlasa 5 mac oynayacagı maclardan,her mac sulalesine sovmekten o kadar bıktım ki artık,bir futbolcu kendını 4 senedir nasıl gelısteremez anlayamıyorum belkıde gerıye bıle gıtmıstır.bordoya attıgı gol onu bu senede kurtardı ve tabıkı bulent hocası kurtardı onu ama nereye kadar.

Top sürmesini bilmez.Arkadasının topuna girip onu bozar.Kafasını kaldırmadan sadece kosar(o da en gereksiz yerlerde),bir sut çeker dağ tas yarılır.Orta açmak için illa out çizgisinin üzerine gitmezse olmaz(rakip olmasada),paslarının yüzde 90'ı rakibin ayağına gider (yani doğru tabi çocuk ayağa iyi pas yapıyor iste),Kademe dersen bizim oyuncuyu tutmaktan başka bir sey yaptığı yok.Ee be abicim sen ne yapmayı bilirsin.Niye bize her maç sövdürmek için elinden geleni yaparsın.Ve ne kadar ballısınki her sene bir gol atıp 10 sene daha basımıza kalırsın.Kısaca sen bizim kaderimizmisin.

bu gözlerin gördügü en büyük duran top ustasi dahi sarbi!!!!Ne olur futbolu bizde birak jübileni bizde yap bizleri o muhtesem futbolundan isabetli sutlarindan o muz gibi tam hedefe giden ortalarindan mahrum etme DAHI SARBI!!!!!

Emir NAMLI' Alıntı:
Sabri bu takımın altyapısından çıkmış bir oyuncu ve bunun yanında Arda gibi sıkı bir GALATASARAY TARAFTARIDIR.Oyununu beğenmesekte elalem olacağına takımda Sabri olsun daha iyi.

Hedefi B.Korkmaz gibi başka bir takımda oynamadan futbolu Galatasaray'da bırakmakmış.Çilemiz bitmeyecek anlaşılan uzun süre.

Sabri'yi en çok duran top kullanmadığı zaman seviyorum.

Oray Us' Alıntı:
Sabri'nin 11 de olmadığı bir kadromuz olsun istiyorum artık.

serhat yeşilmen' Alıntı:
Sabri iyi bir kontra atak futbolcusu ilk 11 de oynayamaz ama yedekte kalabilir gönderilmesine gerek yok skoru elde ettigimiz zamanlarda oyuna alınabilir...

#

Sabri bu takımın altyapısından çıkmış bir oyuncu ve bunun yanında Arda gibi sıkı bir GALATASARAY TARAFTARIDIR.Oyununu beğenmesekte elalem olacağına takımda Sabri olsun daha iyi.

Hedefi B.Korkmaz gibi başka bir takımda oynamadan futbolu Galatasaray'da bırakmakmış.Çilemiz bitmeyecek anlaşılan uzun süre.

Sabri'yi en çok duran top kullanmadığı zaman seviyorum. :)

Sabri'yi en çok duran top kullanmadığı zaman seviyorum. :)

off of:eek:

Keşke Sabri'deki istek tüm oyuncularda olsa.

Girer girmez dağıttı İspanya'yı. :)

İkinci maçta kesin ilk 11'de başlamalı.

He's really talented, and he's very driven. Good shooting, great dribble, fast little bugger.

Obligatory Youtube clip showing just his European Championship highlights from this past summer.

Liverpool formundan alıntı sabriyle ilgili:)

He's really talented, and he's very driven. Good shooting, great dribble, fast little bugger.

Obligatory Youtube clip showing just his European Championship highlights from this past summer.

Liverpool formundan alıntı sabriyle ilgili:)

Good shooting...

Bunun Sabri ile pek alakası yok gibi... :D

bende okudum liverpool forumlarını adamların aklında kaalan şeler orda 3-2 yenilip burda kazandığımız liverppol maçları vede avrupa kupası. sabriyi milli takıma gore ızlerlerse alırlar ((:

ardaya cok yorum vardı ardaya da good shooter demişler ama ben pek görmedim ardanın şut çektini .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt