#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

adamda beyin yerinede ciğer var..

Sabri Emre çirkefinin bacağını eline verecektin ahh ahh...

sabriyi pek begenimiyorum hakem itriazlardan dolayi amaa bugun emre b. yapdiklarindan dolayi tebrik ederim ... az bile etti ... daha cok seyler hak etti emre b.

Uğur'un döneceğine o kadar çok seviniyorum ki anlatamam. umarım Uğur eski performansını yakalar da kurtuluruz senden...

FM 2004 Sabri...

Şut:17

Pas:14

Hız:16

Orta:14

Bitiricilik:14

Oyun okuyuşu:16

FM 2010 Sabri...

Şut:1

Pas:1

Hız:20*

Orta:Bulunamadı

Bitiricilik:1

Hakeme itiraz:20*

Oyun okuyuşu::2aloh1:

FM 2015'i hiç merak etmiyorum.:D

Benim nacizane fikrim katılan olur katılmayan olur..

Sabri her nekadar yeteneksiz olsada takımın bi parçası..Malum takımlar takımında hırslı ve ruhunu sahaya yansıtacak futbolcu bulabilmek içn yırtınıyorlarken biz elimzdekinin değerini bilmioruz..Bana göre önemli bi topcu..Orta acmayıda öğrenir :)

Bu adamin Galatasaray'da gecirdigi her saniye bizim icin utanc olmalidir. Isterse 500 metreden Real Madrid'e gol atsin. Sene sonu artik kimse bu ikide bir medyada cikan talipleri, alsinlar gotursunler bu adami.

Bu adamin Galatasaray'da gecirdigi her saniye bizim icin utanc olmalidir. Isterse 500 metreden Real Madrid'e gol atsin. Sene sonu artik kimse bu ikide bir medyada cikan talipleri, alsinlar gotursunler bu adami.

Tamamen katılıyorum.Taraftara sevimli görünmek için yaptıkları,hakeme itirazları,herşeyiyle Galatasaray'ın yanından geçemeyecek bir oyuncu.Bir de takımın abisi.Bu takımın abileri Hakan Şükür'dü,Bülent Korkmaz'dı.Şimdi Sabri ve Ümit.Gerçekten çok üzülüyorum.

yine güzel oynadı. bir sağ bekin yapması gerekenleri yapıyor. orta açmayı öğrense en büyük sağbeklerden biri olur.

Ugur ne olur iyiles kurtar bizi su kazmadan.

daha dune kadar emre abicim diyen her acılısta ornek kardes muamelesi ile emrenin yanında duran sabri sadece stadakilere ve milyonlarca galatasaraylıya sirin gorunmek adına sahada kim olursa olsun buyugu olan emre saldırdı bu bir galatasaraylı olarak beni utandırmıstır emreden en fazla nefret edenlerin basında geliyorum ama sabriden daha cok nefret ediyorum bu adama galatasaray ve milli takım formasını sorgusuz sualsiz hangi zihniyet veriyor onu merak ediyorum futbolcu ahlaklı olacak ama sabride bırakın ahlakı terbiyede yok

SAbri Allah belanıversin.Her maçı katlediyorsun.Bıktım lan senden. :mad:

Şu adama ettiğiniz lafları başka kimseye etmiyorsunuz yok staddakilere hoş görünmek için falan filan

Pozisyonları izleyin göreceksiniz,

BU adam futboldan anlamasa bile bugün en haklı kişidir.

Birinci pozisyon sabri özür dielmeye gidiyor Emre eline vuruyor, küfrediyor azıcık ağız okumasını bilen anlar ettiklerini.

İkinci pozisyon sabri faul yapıyor tam gidicek emre ana bacı avrat ne biliyorsa küfrediyor sabri dönünce de seni öldürürüm diyor zaten alıştı ya öldürmeye

Ne derseniz deyin haklıdır sabri kimse boşuna konuşmasın.

Ki bu ma.ta gerçekten iyi oynadı 1 tane orta açamadığı pozisyon var ama defansta 2 tane çok kritik müdahale yaptı.

Hep eleştiricez diye bu adama yükleniyorsunuz başa birşey yok

Sabriyi savunanlar onun cok iyi Galatasarayli oldugunu takim icin mucadele ettigini soyluyor.Eger Galatasaray gibi bir takimda oynamanin kistasi Galatasarayliliksa cikiyim bende orda oynayim.Sabriden daha iyi Galatasarayliyimdir onun kadar mucadele ederim.Kisacasi iyi Galatasarali olmasi savunulmasini gerektirmez.Futbolun fsini cakmayan bir adam bizde her mac 11de oynuyor.Orta acmayi bilmez sut atmayi bilmez.Bildigien iyi sey ortasahada 3lu cektirmek.Ama yigidi oldur hakkini ver hesabi dunden dolayi tebrik ederim kendisini belozkizinin girtlagina sarildiginda cok buyuk mutluluk duydum:)

Sabriyi savunanlar onun cok iyi Galatasarayli oldugunu takim icin mucadele ettigini soyluyor.Eger Galatasaray gibi bir takimda oynamanin kistasi Galatasarayliliksa cikiyim bende orda oynayim.Sabriden daha iyi Galatasarayliyimdir onun kadar mucadele ederim.Kisacasi iyi Galatasarali olmasi savunulmasini gerektirmez.Futbolun fsini cakmayan bir adam bizde her mac 11de oynuyor.Orta acmayi bilmez sut atmayi bilmez.Bildigien iyi sey ortasahada 3lu cektirmek.Ama yigidi oldur hakkini ver hesabi dunden dolayi tebrik ederim kendisini belozkizinin girtlagina sarildiginda cok buyuk mutluluk duydum:)

sen de anlamıyorsun futboldan.

ManCity konusunada yazdım Sabri'nin hakkını yemeyin

Dün Hakem ve Emre ile gerginliklerini çıkarttıkmı bana göre güzel oynadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt