#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Ne kadar kötü oynarsa oynasın emre'nin boğazını sıkmasıyla gönlümde yer kazandı ha ama Uğur gelince onun takımda yeri yok.

Alt yapıdan geldiği ve gönülden cimbomlu olduğu için takımdan kovmak içime sinmiyor. Ama onun futbol dışı olaylarını seyretmekten bıktım. Yaptığı süper bindirmeleri dengesiz ortalarıyla bitirmesinden bıktım. HErkesin dediği gibi Uğur düzelsin ancak kadro bolluğu açısından yedekte tutulabilir..

Hatırlarsan bizim Uğur Uçar diye bi futbolcumuz var.Hani Sabri'nin 5 katı iyi olan.Uğur kondisyonu halletsin Sabri'nin esamesi okunmaz bu takımda.7 senedir kendine hiçbişey katamayan Sabri'yi savunanların hala olması,onun bu takımda neden tutulduğunun kanıtı.

sabri .. ugur ucardan daha iyi oyuncu demedim .... ama malasef ugur ucar 1 senedir yok .... ugur sagliki olsa zaten sabri forma yuzu görmez ... ben zaten ugur ucar hayranim ama suan malasef ugur ucar oynayamiyor

alt yapıdan cıktıgından beri arkadaşlarla olan muhabbetlerde sabriyi korudum ,aman iyi adam oyle deme,guzel yetenek, hırslı sevdalı,alışacak derken baktımki sene 2009 olmus ve fenerbahce macında gordumki artık galatasaraya yakışmayan ve yeteneklerini kullanamayan ne yaptıgını bılmeyen bir sabri olmus.artık kendısını galatasaray klubunde gormek istemiyorum!!!

Tribünde amigo olursa bu takıma daha fazla katkı sağlar.Eskiden severdim,G.Saraylı falan derdim.Ama sabri bi G.Saraylıya yakışmayacak şekilde davranıyor uzun süredir.Kendine bişey katmasını beklemiyoruz artık,ama olan potansiyelinide bitirdi.

Keske 10 maç ceza verselermis de sezonu kapatsaymis. Onsuz maçlar ne güzel oluyor :)

Uğur gelsin zaten oynayamayacak.Oynarsa en azından asıl yeri sağ açıkta oynıycak.

Sabriyi kötü bek duruyo diye eleştirenler Sabrinin çakma sag bek oldugunu bilmiyolar herhalde mecburiyetten sag bekte oynuyor Sabri ve bazı zamanlar çok güzel kademeye giriyor..

orta açsa ne olcak ki vuran yok.sabri sağ kanatta oynadığında ortada hakan şükür vardı 3-4 tane de kafa golü attırdığını hatırlıyorum.

Sabri bizi herzaman yakiyor, keske o Bordeaux macinda hic gol atmasaydi simdi gonderilirdi.

bu aralar sabri yokken ne kadar mac kazandık kazandık

Şimdi NTVSpor gösterdi Sabri'nin formasına Sarbi yazmışlar :D

Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

bence galatasarayda oynayacak kapasıtede degıl sabrı bır ınsan 25 yasına gelmıs ve hala orta yapmayı bılmıyosa o oyuncudan bırsey olmaz bence galatasarayda oynayacak kapasıtede bır oyuncu degıl hemen gonderılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt