#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sola doğru uzun pas attı Emre'ye doğru orada bayağı şaşırdım ama sonra bildiğimiz Sabri olarak devam etti.Ayağına gelen her topu kavis vererek ileriye doğru vurmak dışında bir şey yaptığınıda görmedim açıkcası. :b5:

ama bu maçta ileriye vurduğu toplar doğru tercihti bence saçma pas hataları ve top kayıpları çoktu. gol yedirebilecek bir hata gelebilirdi

yedek olarak kalır Sabri , gitmesin bence.. doğru düzgün yerli sağ bek yok zaten

Gayet faydalı oynadı lan.Adamdan beklediğimiz bu zaten.Fazlası değil.

İyiydi bugün helal sabri:ayatollah::ayatollah:

Aynen Çok iyidi kendi kıstasında degil bunu ilk defa diyorum bir sag bek olarak dünya standartlarında baya iyidi yani bir tek hatası o sut tercihi versene sneijdere mcgregorun delsin gecsin

sneijder'in zimbalayabilecegi topun agzina zicmasa cok guzel olacakti..

Gerçekten iyiydi. Yedek kalmasına rağmen onca zaman, iyi bir izlenim bıraktı. İnşallah daha da iyiye gider.

sağ bekte eboeu'nin yoklugunda güvenebileceğimizi gösterdi..yoğun tempoda bir maç eboue yedek olur sabri oynar,eboueden açılan yabancı kontenjanına başka adam koyarız falan,herkesin hazır olması bu açıdan avantaj takım için..standartlarının çok üstündeydi dün.

Eboue geldiğinde de yabancı kontenjanı sıkıntıya girerse oynayabilir, şu haliyle gayet iyi

Helal olsun Reyiz, geçen sene ki gibi olacak diye korktuk ancak hepimizi yanıltıyorsun dün 50 metrelik ters pasların yaptığın ortalar vs hayrete düşürdü hayranlıkla izledik..

o değil de adam Sneijder ve Drogba'nın kaptanı oldu :o :asd: :D

"yine böyle bir gün sneijder'le drogba'nın kaptanıyım... 2 side pas at pass ulan diyor yalvarıyorlar hadi len çekmişim ...... :D :trollface: ben vurdum tam 190a çaktım diyordum, top sahanın dışına çıktı " sabri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt