#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

yaz ayından beri bu başlıkta banlıydım yeni açtılar tekrar banlanmamak için yorum yapmaycağım :D:D

Attığı şut gol olsa maçta en çok sövdüğüm adam bize galibiyeti getiricekti. Gerçi ona gelene kadar Aydın-Emre-Engin-Amrabat var ama neyse

sabri bu ya adam wesley e kaptanlık yapıyor ne adaletsiz dünya be vay anasını

Yediği çalımlar akıl alır gibi değil. Şut falan çekmesin arkadaş. Atak yedirmesin görevini yapsın yeter. Dünkü sıpadan çalım yiyor yahu.

Yedigi kart beni gecen seneki facia olan antep macina hatirlatti..oradada benzer bir davranis yüzünden sari-kirmizi yememismiydi ? hatalarindan hic ögrenmiyor bizim topcular

Adamın elinden gelen bu niye şaşırıyoruz ki Galatasaraylı gibi hiç bozmadı efendiliğini tebrikler Sabri..

reyiz :ayatollah:

Sabri iyi niyetli bir futbolcumuz ama her topta direk ileriye sisirilmez ki. Cok gereksiz top kayiplari yapiyor bazen. Göstere göstere pas atma sevdasindan vazgecse, rakip bu paslari cok rahat engelliyor. Sadece Sabri yapmiyor bunu, takimda pas vermede sikinti yasayan baska oyuncularda var.

Maçı izlerken bazen daralıyorum Sabri'ye gelince top.

Dün karşısındaki dünkü çocuk her geldğinde rahat rahat geçti..Güvenini tamamen bitirdi..bi ara öyle oldu ki artık muslera top verecekken saklanmaya başladı eliyle ileri vur yapıyodu.Kendine gelen her topu dikerek uzaklaştırdı..Tabi bu sayede iyice gömüldük.Ebouenin trnağı olamaz takım kalitesi sayesinde düşüyo

Sabri sağ bek değil, sol bek olsa efsanemiz olurdu be :sad007:

helal olsun sabri kenarda oturuyorsun sesin çıkmıyor, oynuyorsun elinden ne gelirse yaparak. takıma ilk girdiğin günden bu yana isteksiz bir sabri görmedim. her zaman takım için savaşan bir sabri gördüm.

bu takımın her zaman sana ihtiyacı var, umarım futbolu GalataSarayda bırakırsın.

Şükürler olsun, Fildişi elendi... :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

aşağıdaki gibi bir olaya konu olmuş futbolcumuz.

maç: bjk 3-3: gs

yer:inönü stadı..

bjk taraftarı kenarda ısınan galatasaraylı futbolculara yabancı madde atıyor...

sabri o atılanları reklam panolarının arkasına saklıyor...

maç sonu:

muhabir: sabri neden yabancı maddeleri sakladın?

sabri: abi adamlar zaten zor durumda, bir de para cezası yemesin..

:D

bu sezonki ebouden pek de kötü degil.. cogunuz gece sezonki eboueyi aklinizda tutuyorsunuz sabri yorumu yaparken

bu sezonki ebouden pek de kötü degil.. cogunuz gece sezonki eboueyi aklinizda tutuyorsunuz sabri yorumu yaparken

yüzde yüz olmasa da katılıyorum eboue tabi ki ilk tercihimiz ama sabri de geyet yeterli bir performans gösteriyor yedek sağ bek olarak. sabri'yle dalga geçenler komiğim ben havası yaratmaya çalışanlar.

Abi Sabri'ye biri şunu söylesin..

''Topu şişirince rakip tekrar atak yaptığı için top kaybı yapmış oluyor''

Yani illa rakibin ayağına top atmak değil top kaptırmak..

Rakibe geçen her top kaptırılmış olur..

Bank Asya'da bile oynayamaz bu futbol zekasıyla..

Bizde 10 senedir oynuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt