#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hata elbetteki yapacak ama sabri bu...ebouenin yerine derhal ilk 11 e yazılmalı.

Yavaştan hazırlansa iyi olur benim bildiğim Fatih Terim sağ beki BJK maçında Sabri'ye teslim eder.

Basit oynasın, kapsın formayı. Haydi Reyis :ka21:

Ne Sabri ne de Eboue'nin şu anki hali bizim ilacımız değil. Sabri Eboue'den daha kötü defansif anlamda.

Eboue tu kaka olunca sabri futbolcu oldu. Tamam eboue les ama bunada umut baglamayin

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok eleştirdim, maçlarda istemsizce çok sövdüm ama şu anda Eboue'den çok daha fazla hakediyor formayı.

Sıkıntıyı kendi içimizdeki futbolcularla çözemeyeceğimiz belli arkadaşlar daha önce defalarca bunu denedik.Hamit kötü oynadı Engin'i denedik,Engin kötü oynadı Amrabat'ı denedik,Emre yetmedi Sneijder'i,Gökhan olmadı Chedjou'yu, Hakan olmadı Riera'yı denedik olmuyor işte bu takımın başka türlü bir sıkıntısı var özellikle bu sene.Teknik direktörümüzün akıbeti belli değil,oyuncuların hepsi belli bir yaşın üstüne çıkmış Emre,Semih ve Bruma'dan başka takımda 26 yaşın altında futbolcu yok,özellikle 3 kulvarda zorlu bir maratona gireceğimiz bu sene en önemli bölgelere transferler yapılmadı,sistemimiz belli değil takım kaprisli futbolcularla dolu,transfer ettiğimiz adamı 3 ay sonra geri gönderiyoruz,bizimle sözleşme yenilemeyen ve 3 ay orda burda sürten yeteneksiz ve tembel bir futbolcuyu takıma zor bela yeniden kazandırıyoruz.Yani takımda tam bir kaos hakim.Sezonun ilk yarısını iyi kötü bitiririz ama devre arasında bu saydığım sıkıntılar yönetim veya diğer şahıslar tarafından çözülmez ise işte o zaman geçtiğimiz 2 sezonda yaşadığımız başarı dolu günleri bu sene mumla ararız.

sabri aslında sağ açık ve sağ açıkta gerçekten çok iyi ne zaman sağ bek oynarsa taraftardan tepki alıyor.sabri sağ açık oynayacaksa kesinlikle ilk 11 de oynar ama sağ bek oynarsa büyük ihtimal hata yapar.

Serdarin attigi ortayi hayati boyunca bir kere bile atamadi.

Sabri iyi mücadele etti bence, 2 kritik hata yapti ve bir de gol kacirdi. Eboue'de oynasa cok farkli olmazdi Sabri'den, fazla yüklenmek yerine destek olsak süper olacak.

Kontenjan yüzünden fazlasiyla ihtiyacimiz var Sabri'ye.

Topa vuramayan, korner atamayan, orta açamayan adama mı sarılalım. Mücadele tek başına yetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt