#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendiğimiz maç vardı, Arda ve Lincoln varken. O maçta iyi oynamıştı baya, onun dışında başka iyi oynadığı veya iyi oynayabileceği maç yok. Çünkü yeteneksiz oyuncular grubunda kendisi. Galatasaray'a yakışmıyor.

İyidir hoştur da biraz futbol mantalitesi. Buna kondisyon yükleyeceğimize oyun görüşü yüklemeliyiz. Ha birde çok basit çalım yiyor.

Hiç de iyi oynamadı, hatta ilk yarıda Almeida'yı kaçırdığı pozisyonda Muslera'yı da çıldırttı. Bir de her zaman ki gibi ilk yarıda attığı şutla tribünde ki köfteciyi vurmayı başardı, istikrarı bozmadı.

2.yarıda da o kadar dengesiz işler yaptı ki, onun yüzünden kontralar yedik. Frikikte vuramadığı top tam komediydi. Bir de atamadığı gol var tabi, arkadaş bu kadar yetenek fakiri olunmaz, daha nasıl bir pozisyon bulup atmayı bekliyorsun ki. Kaptanlık namına da birşey sergilediği yok, onun yapması gereken herşeyi Drogba yapıyor.

Eboue gibi yere düştüğü zaman uzun süre kalkmama huyu yok en azından. Sizi bilmem ama bana gına geldi bu durumdan, varsın Sabri'nin şut auta gitsin. Savunma açısından hatası yoktu. Almeida'yı marke etmesi gereken Dany idi yine de ters kademeye girmeye çalıştı.

O an ortalik karisik heyecan fln derken tekrarinda dikkat etmedim Sabri'nin pozisyonuna. Cok net penalti ve kirmizi kart Motta'nin yaptigi. Melo dan daha net kirmizi kart. Iste hakemler bu tip pozisyonlarda (skor avantaji derbide deplasman takimda oldugu zaman) penalti ve kart vermekten cekiniyor.

Biraz da bunu konussunlar. Birde utanmadan Drogba'nin golünden önce el var diyorlar. Neresiyle izliyorlar acaba.

cok kotu topcu ama ebue'nin 2 rekad kesik yemesi takim adina eidir tbh

Çalım yemek her futbolcunun kaderi ama çalım yedikten sonra bir insan neden 10m ileri savrulur, hemde hiçbir darbe olmadan?

Ayrıca Selçuk'un pasına geçtiği ıskayada eyvallah. Ama ıskadan sonra utanacağı yerde 32 dişiyle sırıtmasınada bir anlam veremedim.

ne yapsın adam daha çıktı mücadele etti. başkaları gibi 3 milyon imza parası alıpta ruh gibi gezmiyor elinden geleni yaptı işte helal kaptan

Hiç de iyi oynamadı, hatta ilk yarıda Almeida'yı kaçırdığı pozisyonda Muslera'yı da çıldırttı. Bir de her zaman ki gibi ilk yarıda attığı şutla tribünde ki köfteciyi vurmayı başardı, istikrarı bozmadı.

2.yarıda da o kadar dengesiz işler yaptı ki, onun yüzünden kontralar yedik. Frikikte vuramadığı top tam komediydi. Bir de atamadığı gol var tabi, arkadaş bu kadar yetenek fakiri olunmaz, daha nasıl bir pozisyon bulup atmayı bekliyorsun ki. Kaptanlık namına da birşey sergilediği yok, onun yapması gereken herşeyi Drogba yapıyor.

yarıldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt