#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymiş Galatasarayın çocuğuymuş. Bu yüzden kalmalıymış takımda. Sanki diğerleri Anadolu çocuğu.

Son 3 yıldır bu taraftar Burağı ıslıkladı, emreyi ıslıkladı, hamiti ıslıkladı yeri geldi her duran topun başına gelen drogbaya tepki gösterdi( haklı olarak) ama birgün bu adam tepki görmedi.

Alınan her kötü sonucun ardından sneijdere saran taraftar önce şu kaşarlaşmış adamları gönderttir bu takımdan ve de reyiz reyiz demeyin lütfen şu şaklabanlara sonra haber yapıyorlar galatasaray taraftarının sevgilisi diye.

Şu adam bizim takımda oynuyor.Her kim bu adamı takımda tuttuysa (muhtemelen Terim ) yazıklar olsun ona.Bu adam sende 1 milyon euro para alıyor.İddia ediyorum forumdaki birçok kişi 1 sene idman yapsın teknik taktik öğrensin bundan daha iyi oynar.O kadar kötü futbol oynuyor,futbolcu demeye gönlüm elvermiyor...

Bir de çok mücadele ediyor yalanı var soruyorum sabri hangi maçta koşu mesafesinde ilk 3 e girdi. Ben hic hatirlamiyorum.

Onun mucadelesi saçma sapan bir yerde bir iki depar atmak sonra yatisa geçmek ileri çıkıp geriye donmemek.

Bir de çok mücadele ediyor yalanı var soruyorum sabri hangi maçta koşu mesafesinde ilk 3 e girdi. Ben hic hatirlamiyorum.

Onun mucadelesi saçma sapan bir yerde bir iki depar atmak sonra yatisa geçmek ileri çıkıp geriye donmemek.

Mevkisini bırakıp aptal presi yapıyor arada kapamayıncada pozisyon yiyoruz.Ona mücadele diyor taraftarlar. :disgust:

3 kez şutlama şansı elimize geçmişti :

1- Feldkamp zamanında kadro dışı kalmıştı, ama Hakan Şükür'ün başını çektiği hizipçi lobisi Feldkamp'a yalvar yakar geri döndürdü.

2- Skibbe'nin gitmesine sebep olan 5-2'lik Kocaeli yenilgisinde tribünlerden "S... ol git Sabri" tezahüratları yükselmiş ve artık gitmesine kesin gözüyle bakılırken 3 gün sonra Bordeaux'ya son dakika golünü atarak yerini sağlamlaştırmış oldu.

3- 11-12 sezonu sonunda sözleşmesi bitmişti, tam herkes oh be kurtuluyoruz derken, Terim'in aracılığıyla, üstelik maaşına zam yapılarak kadroda tutuldu.

Yani hep kırılma anlarında direkten döndü. Şimdi ise yine sezon sonu sözleşmesi bitiyor, ancak 1 sene opsiyonu var. Eğer bu sezon sonunda opsiyon kullanılmazsa işte o gün devranın döndüğü gündür. Adeta bayram günüdür. Ama yok opsiyon kullanılır da çark dönmeye devam ederse, artık bizde emekliliği garantiler. O sırtında ceket elinde tespih ile reyizz röportajları verip, Ferrari koleksiyonlarına yenilerini eklerken, bizlere de yine 10 senedir olduğu gibi saç-baş yolmalar ve cinnet geçirmeler kalır.

Aynen, adam yaptığı pres sonrasında savunmaya dönmeyi unutuyo ordan da pozisyon yiyoruz

tapatalk reyiz

tamam tamam hepiniz futbol tillahınısınız mancini sizin kadar anlamıyor heralde anlasa sabriyi oynatmazdı

Rezil bir futbol. Takım hazırlık pası yapıyor defansta sabri umutun bile ilerisinde duruyor rahatsız ya

* tapatalk

tamam tamam hepiniz futbol tillahınısınız mancini sizin kadar anlamıyor heralde anlasa sabriyi oynatmazdı

Sen bizim kadar anlamıyorsun bence. Sabri gitmediği için yerli bir sağ bek ihtiyacımızın olduğu bir türlü gündeme gelmiyor. Yabancı sınırından dolayı Eboue kesildiğinde mecbur Sabri oynuyor.

Gönderilmeli, rezil futbol oynuyor felan diyoruz da, her maç sonunda 3'lü çektirmek için rakip takım taraftarları çağırmıyor heralde bu adamı tribünlere?

Sen bizim kadar anlamıyorsun bence. Sabri gitmediği için yerli bir sağ bek ihtiyacımızın olduğu bir türlü gündeme gelmiyor. Yabancı sınırından dolayı Eboue kesildiğinde mecbur Sabri oynuyor.

Gönderilmeli, rezil futbol oynuyor felan diyoruz da, her maç sonunda 3'lü çektirmek için rakip takım taraftarları çağırmıyor heralde bu adamı tribünlere?

yahu zorlamı oynuyor engini oynatsın yada yektayı sabri bu kadar kötü ise.gelip burda adama şebek soytarı denecek kadar aşşağılanması yanlıştır kapasitesi kadar oynuyor herif ne yapsın

:abnormal: Resultante importante seni de bi milli takım istese keşke

elli mahkum malesef, yoksa birak ilk 18, ilk 23 bile almaz..eline kontrakti verir gonderir.

Sabri iyi bir Gs li ama hem kendi icin hem taraftarin sabri icin, ya biraksin yada gitsin.

Boyle cok zarar gorecek. iyi ayrilmak varken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt