- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Neymiş Galatasarayın çocuğuymuş. Bu yüzden kalmalıymış takımda. Sanki diğerleri Anadolu çocuğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de çok mücadele ediyor yalanı var soruyorum sabri hangi maçta koşu mesafesinde ilk 3 e girdi. Ben hic hatirlamiyorum.
Onun mucadelesi saçma sapan bir yerde bir iki depar atmak sonra yatisa geçmek ileri çıkıp geriye donmemek.
tamam tamam hepiniz futbol tillahınısınız mancini sizin kadar anlamıyor heralde anlasa sabriyi oynatmazdı
Sen bizim kadar anlamıyorsun bence. Sabri gitmediği için yerli bir sağ bek ihtiyacımızın olduğu bir türlü gündeme gelmiyor. Yabancı sınırından dolayı Eboue kesildiğinde mecbur Sabri oynuyor.
Gönderilmeli, rezil futbol oynuyor felan diyoruz da, her maç sonunda 3'lü çektirmek için rakip takım taraftarları çağırmıyor heralde bu adamı tribünlere?
tamam tamam hepiniz futbol tillahınısınız mancini sizin kadar anlamıyor heralde anlasa sabriyi oynatmazdı
Sabri iyi diye oynadigini sanıyorsan sen futbol falan izle me ne bilim baleye falan git farkı şeylerle uğraş
* tapatalk
İdmanda sol bek olarak deneniyor şu an![]()