Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaklaşık bir buçuk saat önce Star'da yayınlanan bir magazin programında eşine son model bir araba aldığını öğrendim, kim bilir kaçıncı aldığı arabadır.
Yaklaşık bir buçuk saat önce Star'da yayınlanan bir magazin programında eşine son model bir araba aldığını öğrendim, kim bilir kaçıncı aldığı arabadır.
Takım zar zor topu kazanıyor, orta sahada bir adamımız topla demarke vaziyette ilerlemekte; o sırada sağdan bir bindirme görüyorum ve ''Hah işte!'' diyorum, önüne top atılsın ve organize bir atak gelişsin hesabıyla...Neden sonra bindirmeyi yapanın yine Sabri olduğunu farketmemle birlikte ''Ama Sabri!...'' sözleri ümitsizlik içinde dökülüveriyor dudaklarımdan...Top önüne en güzel bir şekilde uzatılsa bile % 99 ihtimalle pozisyonun içine ederek yanıltmıyor beni...
Sonrasındaki saniyeler içinde; takım tutmayan insanların, bu durumlarından mutluluk duymaları gerektiği düşünceleri geçiyor zihnimden...Ömrümden en az birkaç ayı yemiştir ''Reyiz''...