#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu gönderilsin şampiyonluk kadar sevinirim.

hadi orta yapamiyorsun, hadi sut cekemiyorsun, hadi her macta sag bek oldunu unutum hep sag acik oynuyorsun herseyi anladik ama ulan her taci sen mi atman lazim? utanmiyormusun oynadigin futboldan? sezon sonu gelince gene baslar trip yapmaya ben galatasaray evladi oldugum halde üvey evlad magduru gibiyim diye aciklamalar yapar. by ferrari

Ayağının ayarına tüküreyim. Topa iki kez ayağın değdi. İkisinde de gol oldu.

O araba garajına gir ordan çıkma ! Yıllardır öğrenemedin futbolu. Lan bari yerine kaybetmeden 8 maç idare et. Onu bile beceremedin. Senin yüzünden yediğimiz golleri sayamıyorum artık. Sen kimsinde yerini kaybediyorsun lan ? Kimsin oğlum sen. Kullanıyoruz biz seni anladın mı. Seneye vuracaz bi tarafına tekmeyi Samsunsporda ordan oraya koşturacaksın adını bile anmayacaz ne lan bu triplerin

Bas git yaaaaa, kovun su adami artik yeter , baslarim uclusunede ultragavat grubunada, bu takimin transferini taraftar grubumu yapiyor ulan?

Yaklaşık bir buçuk saat önce Star'da yayınlanan bir magazin programında eşine son model bir araba aldığını öğrendim, kim bilir kaçıncı aldığı arabadır.

Bununla sözleşme yenileyen en büyük düşmandır, temizlenmesi dileğiyle.

Ulan yazin ne kadar sevinmistim bu hirboyu kadro disi biraktiklarinda. Ulan Apo, ulan Apo allah seni bildigi gibi yapsin.

Gökhana demedigini birakma, ama bunu gelir gelmez affet.

Tarık ve Veysel kazmasına dua etsin, ne güzel yollanacaktı umarım sene sonu sözleşme falan uzatılmaz.

Rezil topcu kucuk takimlara karsi yildiz buyuk takimlara karsi rezil topcudur.fb dahil buyuk maclarda rezil oynamistir.

Senin futbolculuk lisansı aldığın güne lanet olsun.

Umut ile birlikte dünyanin en gereksiz futbolcusu anketinde birinci olur

sabri.jpg

Takım zar zor topu kazanıyor, orta sahada bir adamımız topla demarke vaziyette ilerlemekte; o sırada sağdan bir bindirme görüyorum ve ''Hah işte!'' diyorum, önüne top atılsın ve organize bir atak gelişsin hesabıyla...Neden sonra bindirmeyi yapanın yine Sabri olduğunu farketmemle birlikte ''Ama Sabri!...'' sözleri ümitsizlik içinde dökülüveriyor dudaklarımdan...Top önüne en güzel bir şekilde uzatılsa bile % 99 ihtimalle pozisyonun içine ederek yanıltmıyor beni...

Sonrasındaki saniyeler içinde; takım tutmayan insanların, bu durumlarından mutluluk duymaları gerektiği düşünceleri geçiyor zihnimden...Ömrümden en az birkaç ayı yemiştir ''Reyiz''...

Takım zar zor topu kazanıyor, orta sahada bir adamımız topla demarke vaziyette ilerlemekte; o sırada sağdan bir bindirme görüyorum ve ''Hah işte!'' diyorum, önüne top atılsın ve organize bir atak gelişsin hesabıyla...Neden sonra bindirmeyi yapanın yine Sabri olduğunu farketmemle birlikte ''Ama Sabri!...'' sözleri ümitsizlik içinde dökülüveriyor dudaklarımdan...Top önüne en güzel bir şekilde uzatılsa bile % 99 ihtimalle pozisyonun içine ederek yanıltmıyor beni...

Sonrasındaki saniyeler içinde; takım tutmayan insanların, bu durumlarından mutluluk duymaları gerektiği düşünceleri geçiyor zihnimden...Ömrümden en az birkaç ayı yemiştir ''Reyiz''...

Abi öyle güzel yazmisin ki :)
duygulandim bir an .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt