#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri ve Hakan BALTA mümkünse bu takımdan gidin.Yıllarca kanımızı emdiniz be.Ebue'e bak adam hem ofans hem defans herşey var. Az örnek al.Sizin gibi bekler yüzünden bir halt yiyemiyoruz zaten...

Adam sanki silah zoruyla oynatıyor kendisini. Fatih hocanın tercihlerine saygı duyalım lütfen. Burada yazdıklarınıza inanamıyorum 1 yenilgide Sabri'yi sildiniz.

Adam sanki silah zoruyla oynatıyor kendisini. Fatih hocanın tercihlerine saygı duyalım lütfen. Burada yazdıklarınıza inanamıyorum 1 yenilgide Sabri'yi sildiniz.

Kendi adıma konuşuyorum. Yensek bile olmuyor Sabri'yle. Yok işte yetenek yok. Onun da yapacağı bir şey yok ama gerçek bu.

Ne 1 yenilgisi be 2 senedir tiksiniyorum ben bu adamdan. Bursa maçıyla bi alakası yok ki Bursa maçında anormal bi hata yapmadı klasik oyununu oynadı.

Sabri futbolcu degil felan diyoruz bunu bircok oyuncuda yaziyoruz (tek biz degil bu lafi herkez kötü futbolcu hakkinda kullanir).

Ama Sabri´de aci gercek.

Fizik gücü yok.

Beyin yok.

Teknik yok.

Sol ayak yok.

Sag ayak eeh.

Altyapi egitimi 0.

Oyun anlayisi 0.

Oyun görüsü 0.

Sert sutlar ve hizindan haric HICBIRSEY yok bu adamda.

Sabri sakatlıktan sonra gerçekten çok kötü.

Beklemek gerek biz takımına bunca sene emek vermiş birini bu kadar çabuk silemeyiz.

Vefa denen kavramı unutmayalım. Eğer olmazsa da sene sonu yollarımız ayrılabilir.

yahu alper 8 yil yetmezmi

bence yeter

Sabri futbolcu degil felan diyoruz bunu bircok oyuncuda yaziyoruz (tek biz degil bu lafi herkez kötü futbolcu hakkinda kullanir).

Ama Sabri´de aci gercek.

Fizik gücü yok.

Beyin yok.

Teknik yok.

Sol ayak yok.

Sag ayak eeh.

Altyapi egitimi 0.

Oyun anlayisi 0.

Oyun görüsü 0.

Şutlarını nimetten sayıp,yazma istersen renktaş. :) Sabri'de hızdan başka hiç bir şey yok.

git bordo ya sen kurtul biz kurtulak iyi öneri dimi

Şutlarını nimetten sayıp,yazma istersen renktaş. :) Sabri'de hızdan başka hiç bir şey yok.

Sonunda bizim altyapidan cikti biraz acidim :D.

He Bordeaux,Kayserispor gibi maclarda uzaktan gol atmisdi.

Hiz varda hizini hic kullanmiyor.Eboue mesela.Tamam yavas degil kesinlikle.Ama Gökhan Gönül,Sabri gibi oyuncular ondan cok daha hizli.Ama Eboue ne zaman,nerde ve nasil hizlanacagini öyle iyi biliyorki.Atakdayken önde,defans yaparken arkada,orta sahada pas yaparken orta sahada.Kornerde önde,rakip kontratak yaparken arkada.

Yaptığı tek iş aldığı topu havadan şişirmek. Dönen her top da tehlikeli oluyor. Hiç bi şey bilmiyorsan ver yana pas. Yapamayacağın işlere kalkışma.

G.saray'dan gittiği gün, dünyanın en mutlu insanı olucam.

Sabri' ye pas atıldımı biliyorum o top ya rakibe, ya taca, yada auta gidecek. Sabri' ye pas atılmaması için dua ediyorum, böyle bir psikolojiyle maçmı izlenir.

bişe dicemde ceza almaktan korkuyorum

Ama Sabri´de aci gercek.

Fizik gücü yok.

Beyin yok.

Teknik yok.

Sol ayak yok.

Sag ayak eeh.

Altyapi egitimi 0.

Oyun anlayisi 0.

Oyun görüsü 0.

Sağ ayak ehh???

Yaptığı tek iş aldığı topu havadan şişirmek. Dönen her top da tehlikeli oluyor. Hiç bi şey bilmiyorsan ver yana pas. Yapamayacağın işlere kalkışma.

yan yana 10 adam bizden koy karşı rakipten 1 kişi koy. sabriye şu topu bizim 10 oyuncudan birine at de. bu gider tek kişi olan rakibe atar. okadar eminim bu adamdan.

Yaklaşık 2 yıldır futbol oynamıyorum, amatör olarak oynuyordum. 2-3 ay antrenman yesem Sabriden daha faydalı olmazsam şerefsizim.

Kendi oyuncularımızla dalga geçmeyi ne de çok seviyoruz.

reis git artık kendini daha fazla sevdirmeden :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt