#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri,Hakan Balta,Riera nın nasıl futbolcu olduklarını çok merak ediyorum.Dünyanın en şanslı kişilerinden bence.

Sabri,Hakan Balta,Riera nın nasıl futbolcu olduklarını çok merak ediyorum.Dünyanın en şanslı kişilerinden bence.

en önemli mevkilerde de onlar oynuyor.

eminim iyi bir sag ve sol bek ve iyi sag sol acik bu takima neler kazandirir.

bu pozisyonlarda bizde hakan, sabri, riera ve kazim var gerisini siz getirin.

eboue gelecekte sag taraf düzelecek hadi emre iyi oynadi sol tarafta rirerayi niye oynatiyorsun bu zamana kadar ankargücü macindan baska ne yapti?

sag tarafta yok malesef, shakiri alinacakti olmadi.

ama en beteride sol taraf balta !

bu adamlarin yerine ne zaman iyi oyuncular gelirse ozaman bugün ki gibi bursa maclarini oynamadan gecebiliriz.

Zamanında ve hala yapılanlar göz önüne alınınca Ramos bile %80 performans düşüklüğüne uğrardı psikolojik olarak.

Sabri'yle uğraşa uğraşa taraftar olarak psikolojikmen de çökerttik artık.

Bizden gittikten sonra çok sert açıklamaları da olacaktır tahmin ediyorum ve hak da veririm.

P.tesi sabahı bir basın toplantısı düzenleyip futbolu bıraktığını açıklasan, eminimki en çok sevilen futbolcu olursun.

bursasporla oynadigimiz macta ne yaptigini anlayamadim. ne yapti aceba? yani

Bursa'da sahanın en kötüsü değildi. Ama adı çıkmış bir kere :)

Zamanında ve hala yapılanlar göz önüne alınınca Ramos bile %80 performans düşüklüğüne uğrardı psikolojik olarak.

Sabri'yle uğraşa uğraşa taraftar olarak psikolojikmen de çökerttik artık.

Bizden gittikten sonra çok sert açıklamaları da olacaktır tahmin ediyorum ve hak da veririm.

Şu önceki-sonraki muhabetleri bayıyor artık... yaşınız mı çok küçük anlayamıyorum. Yıllardır aynı sabriyi izliyoruz. Kendisine hiç bişey katamamış, önündeki adama pas atmaktan bile aciz bi adam...

Yıllardır çıldırtıyor bizi, altyapının bizim ailenin çocucuğudur dedik sabrettik ama hiç bişeye acımıyosam da kulübüme acıyorum. Ne suçu var arkadaş böyle adamlarbenim kulübümü temsil ediyor. Anadolu kulüplerinde teknik direktörün kovalayacağı adamlar ülkemin en büyük kulübünde oynuyor.

Bu adam bu takıma ciddi ciddi zarar veriyor, bariz hata yapmasına gerek yok. Adamın varlığı bile faul yahu... Maça bakıyorum, sabrinin tarafı panayır gibi... Bomboş.. Sabri gidiyor ileri tribünlere şişiriyor topu, ondan sonra geri de gelmiyor. Sonra onun açığını garibim semih kapatayım derken yorulup hatalar yapıyor. Bu takımda eboue varken sağdan bindirme üstüne bindirme yapıyordu takım... Hem de sağ açığımız kötüyken hatta yokken...

Bu adamı koruyanlara da tek sözüm, kusura bakmayın ama şahısları körü körüne savunarak bu kulübe zarar veriyorsunuz. Sabri gibi bir adamı zaten savunmanın mantıklı bi gerekçesi olamaz, tamamen duygusal sebepler...

Sabri Galatasaray'lı,canıyla oynuyor eleşetirilemez etkinliklileri başlamıştır :)

Dünkü macta 1 pası bile tutmayan süper yetenek

Ujfa-Zan-Semih-H.Balta ile çıkmalıydık maça. Gol yine Sabri'nin kanadından geldi, ama bu sefer karşıda Samsun değil Bursa varrdı.

bizim ne bicim günahimiz varmis arkadas

servet-balta-sabri-sercan-kazim-zan-aykut-seran-aydin-caglar gibi yetenekli adamlar bizi bulmus

bu iste bi is var ama

arkadaş para toplayıp sabri'yi umreye gönderelim derim hem en az 3 maçtan yırtarız hem de işe yararsa eğer üzerinde ki ölü toprağı atar bu ne uğursuzluk abicim.

arkadaş para toplayıp sabri'yi umreye gönderelim derim hem en az 3 maçtan yırtarız hem de işe yararsa eğer üzerinde ki ölü toprağı atar bu ne uğursuzluk abicim.

Ölü toprağını atsa sanki Maicon olacak birden:DAdam formsuz falan değil yahu,kapasitesi bu.

Emre Saykal, Gökhan Gönül'den iyi diyordu. :asd: Eboue'ye de ilk geldiğinde balon diyordu.

Git artık Sabri. Guzelce git. Daha fazla bıktırma bu taraftarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt