#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu denen adama ne diyeyim ki ya. Abi zamanı bitmiş tükenmiş uzatmaların uzatmalarını oynamış adamla zam yaptırıp sözleşme uzattırdın. Sabri'ye de kızamıyorum ki abi, ben bu zamlı sözleşmeyi imzalamam veya ben maça çıkmıyorum mu desin. Yapacak bir şey yok abi. Adama da gereksiz yükleniliyor.

Mal herif maçın gollerine baktım ve yine senin yaptığın hataları gördüm.Allah belanı versin seninde seni bu takımda tutanlarında.

yüzde 10luk bir zam ile kontratı otomatikman bir sezon uzamış sanırım

Son düzenleme:
Böyle birşeyi daha hiç bir zaman söylemedim ama keşke sakatlansa da kurtulsak bundan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ben artık sakatlanmasini geçtim daha kötü şeyler olsun istiyorum. Allahim sen beni affet. Kanimizi emdiler 10 yildir, ruhumuzu tukettiler, omrumuzu curuttuler. Geberin lan.

Yaw eğer gs taraftarı isen lütfen sektirerek git. Haaa benim aldğım para sonuna kadar helal diyorsan sözleşmeni uzatmayan şerefsizdir.

Ben artık sakatlanmasini geçtim daha kötü şeyler olsun istiyorum. Allahim sen beni affet. Kanimizi emdiler 10 yildir, ruhumuzu tukettiler, omrumuzu curuttuler. Geberin lan.

Bir de bu serefsiz herif "Galatasarayin evladiyim" diye ortalarda dolasiyor ya. Neymis 5 dakikada anlasmismis Galatasaray evladi. Senin ben o meymenetsiz suratina tüküreyim sülük.

Bunun ne oldugunu herkes görüyor!

Bunu ve Tarik'i yeterli gören eski dengeci teknik direktörümüze ne demeli!! O birakti kos koca kulübü bu iki yetersize

Sabrinin kontrati bitmis niye uzatiyorsun!!!???

Sen 9m avro Sabriden beter oyuncuya harca, Grosskreutz transferin içine et, ondan sonra Sabri neden ilk 11de diye şaşir.

Yönetimin beceriksizlikten dolayi taraftar diye takimin otobüsüne alinmayan adam milyonlarca dolar kazanabiliyor, ''reys'' olabiliyor.

Sözleşmesi uzamadıysa acilen kadro dışı bırakılmalı belki utanır devre arası defolur gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt