#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Toroğlu: "Galatasaray'da her şeyi çözdüm de, şu Sabri kimin yeğeni onu çözemedim."

CVAodfAWoAE8BOm.jpg:large

Bu adamların sucu yok hala sorunu bunlarda aramayın gereksiz oluyor sen adamı orda oynatırsan sözlesme uzatırsan o da paşa paşa oynar mac basınıda cebine koyar hiç bu adamlara sallamaya gerek yok.

Aldığınız paralar haram ulan..

Aaahh aah Mancini reyiz ne güzel bunu da Selçuk'u da postalayacaktı takımdan.

Bu Galatasaray ne kadar da çiftlik bir kulüp ya...
Sen şimdi bu sinir stresle kiraya oturduğun 2+1 evin bir odasında uyumaya çalışıyorsun... Aga adam ferrarisiyle milyonluk evine dönüyor...

Şimdi şu yukarıda ki mesajı paylasacaktim. Ne saçma adamlara kaldık

sabri sarıoğlunu Galatasaray futbol takımında ilk 18'e alan her hoca futbol cahilidir...

Gittiği gün taraftar için bayram olacak.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamların sucu yok hala sorunu bunlarda aramayın gereksiz oluyor sen adamı orda oynatırsan sözlesme uzatırsan o da paşa paşa oynar mac basınıda cebine koyar hiç bu adamlara sallamaya gerek yok.

Bu adam değilmiydi sözleşmesi uzatılmasına karşılık komisyona göz yuman. 1 yıl öncesinde kadar daha ucuza oynayıp artık emeklilik vakti yaklaştığı dönemde yıllık ücretine aldığı paranın neredeyse iki katına çıkan topcunun komisyondan haberdar olmadığınımı zannediyorsunuz. Benim için komisyon alanda buna göz yumanda haindir GS 'yın evladıyım ayağına klübü soyuyolar ve bazılarıda buna çanak tutuyor çünkü cepleri doluyor.

Gene hata, gene gol yedirdi, tüm ortaları açtırttı. vale midir nedir maymun etti oynadı bununla. Sneijder'in 50 mtlik pası beceriksizliğinden tutamadı. Bu mu yani Galatasaray topcusu. Ulan kara bela gibi çöktün üzerimize bir Allah'ın kuluda gönderemedi su vasıfsızı

iki maç sonra sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak,keriz parası yemeye 1 yıl daha devam edecek... ey büyük Galatasaray taraftarı klübün iiçin harcadığın her ekstra kuruş klübünün batmasına bir adım daha yaklaşmakdır dolayısı ile bütün Galatasaray taraftarı bütün bu rezaletler bitene kadar klübe 1 kuruş bile harcamamalıdır..

Bu Sabri mal , Sabriyi bile kesemeyen Tarik ondan da mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt