#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Oynadığı dakikalarda defansa gelmiyor veya yapmıyor. İleri gitmiyor. Topu kendine bekiyor. Verilen topu en kısa zamanda rakip oyunculara teslim ediyor VE HAKSIZLIK YAPIYORUZ.

Maç sonunda 3'lü çektirmek yasak olsun.Sabri ve Işıl Alben'in Galatasaray'a verecek başka bi şeyleri olmadığından böylece gönderilebilirler...

Fatih Terim yüzünden kötü oynuyor. Çünkü Fatih Terim hala ondan Di Maria, Kaka'lık bekliyor. Sabri sırf bekin defansif özelliklerini yapsa, Keita zamanında ki gibi başarılı olur. Ama parasız Galatasaray 10 yıldır bir sağ açık alamadığı için Sabri'den hem oyun kurucu, hem sağ açık hemde aynı anda bek yapması beklendi ve yapamadı doğal olarak. Rijkaard zamanında, Rijkaard'ın kullandığı gibi kullanılsa yine çok iyi oynar.

Ama adamın psikolojisi de bozuldu. Galatasaray taraftar Emre Belezoğlu'na bu kadar sövüp saymıyor ama Sabri'ye saydırmak moda olmuş. Buna hiç bir insan psikolojisi de dayanmaz. İddia ediyorum defansif görevlerini yapan bir Sabri Gökhan Gönül'den kat kat iyidir. Ama Sabri ülkede bir kalıp olmuş yapacak birşey yok. Bizden gitsin kafası rahat etsin tek diyebileceğim bu. Bizden gittikten sonra bize atıp tutarsa da helal olsun diyeceğim, bu takıma Arda bile atıp tutmuş Sabri mi susacak?

Fatih Terim yüzünden kötü oynuyor. Çünkü Fatih Terim hala ondan Di Maria, Kaka'lık bekliyor. Sabri sırf bekin defansif özelliklerini yapsa, Keita zamanında ki gibi başarılı olur. Ama parasız Galatasaray 10 yıldır bir sağ açık alamadığı için Sabri'den hem oyun kurucu, hem sağ açık hemde aynı anda bek yapması beklendi ve yapamadı doğal olarak. Rijkaard zamanında, Rijkaard'ın kullandığı gibi kullanılsa yine çok iyi oynar.

Ama adamın psikolojisi de bozuldu. Galatasaray taraftar Emre Belezoğlu'na bu kadar sövüp saymıyor ama Sabri'ye saydırmak moda olmuş. Buna hiç bir insan psikolojisi de dayanmaz. İddia ediyorum defansif görevlerini yapan bir Sabri Gökhan Gönül'den kat kat iyidir. Ama Sabri ülkede bir kalıp olmuş yapacak birşey yok. Bizden gitsin kafası rahat etsin tek diyebileceğim bu. Bizden gittikten sonra bize atıp tutarsa da helal olsun diyeceğim, bu takıma Arda bile atıp tutmuş Sabri mi susacak?

Sabri susar.

Hala Sabri'nin ayakları incelensin diye espriler yapıp buna gülebilen varsa kaybolsun. Evet, şerif gibi konuşmakta haklıyım. Yeter ulan, Deli İbo'ya daha çok saygı duyuyorsunuz. Zamanında Arda gitsin rahatlasın demiştim asıl Sabri gitsin rahatlasın diyorum.

sol beke alinmali

takima katkisi baltayi keserek olabilir ancak, oyunuyla bir katkisi olmasi zor

{use at your own risk}

Dün oyuna girdi, top kaptırdı sonra topu bıraktı savunma yapmadı. İnanılır gibi değil. Adamlar hep soldan geldiler.

Gaziantep'in kanat oynucuları bu ligin en tehlikeli kanat oyuncuları !! Sabri inşallah gününde olur yoksa en zor maçımızı yaşarız

Hala Sabri'nin ayakları incelensin diye espriler yapıp buna gülebilen varsa kaybolsun. Evet, şerif gibi konuşmakta haklıyım. Yeter ulan, Deli İbo'ya daha çok saygı duyuyorsunuz. Zamanında Arda gitsin rahatlasın demiştim asıl Sabri gitsin rahatlasın diyorum.

sabri yüzünden alem bize gülüyor. ben sabriye gülemiyorum bile kusura bakma. gülecek hal bırakmadı cünkü.

Sabri'nin en azından defansı çok iyi idi, sakatlıktan sonra, en azından bu yönünü tekrar düzeltmeli, Sabri iyidir..

Eboue gelene kadar Ujfa sağad oynasın Gökhan-Semih stoper. Böyle gayet iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt