#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bugün Rıdvan güzel özetledi Sabri'yi

defansı zayıf

hava topu zayıf

kademe bilmiyor

ama patlayıcı özelliği var :D

Sabri Sarioglu kendine en kisa zamanda ceki duzen vermesi lazim yoksa yedek kulubesinin yolu gorunuyot, nasil bir oyuncu anlamiyorum adamda hic yetenek yok kim futbolcu yapmis bunu.

yediğimiz gol bunun hatası, rezil oynuyor bu yıl.

Sabri Sarioglu kendine en kisa zamanda ceki duzen vermesi lazim yoksa yedek kulubesinin yolu gorunuyot, nasil bir oyuncu anlamiyorum adamda hic yetenek yok kim futbolcu yapmis bunu.

Yedek mi? Yedek kulübesi bile fazla buna.Gitsin paftaki maçlarda top toplasın.

Sabri de özgüven eksikliği var. Top ayağına geldiği zaman çok tedirgin. Eski Sabri'den eser yok. Önceden en azından rakibi iyi durdururdu..

Bu sene oldukça kötü maalesef.

Kendiside geçen basın toplantısında ben bu sene çok kötüyüm demişti.. Tamam kendisini bilmesini güzelde, hep geriye oynamak istiyor. Aslında Sabri de ne yapsın. Allah vermemiş işte yetenek. Elinden gelen bu. Ama arada saçmalamasa daha iyi olur..

:Z3:

Yok ya Sabri hep böyle değildi hatta bazıları GG'den 4-5 katı daha teknik,daha çok katkı sağlıyor dediği bile oluyordu.

ayhan nin jübilesinde reisi de aradan cikaralim

bir tasla iki kus

amigoluk yapsin pegasusu trübininde

Bugün bana pek kötü gibi gelmedi.Aslında iyi oynadıda denilebilir.

ayhan nin jübilesinde reisi de aradan cikaralim

bir tasla iki kus

amigoluk yapsin pegasusu trübininde

valla Sabride öyle bir kafa yapisi varki FT cik tribüne Amigoluk yap dese, futbol kariyerinin bittigini anlamaz bile. cikip tribünde amigoluk yapar bu benim yeni görevimmis diye. o kadar amatör ruhludur

Bugün bana pek kötü gibi gelmedi.Aslında iyi oynadıda denilebilir.

Bütün ataklar ordan geldi nerdeyse.Popov'un golünde Popov onun kanattan geldi.İnsan bir takip eder adamını.Bu sene çok kötü oynuyor.Sabri bu kadar da kötü değildi.Top kaptırınca adamın peşinden falan koşardı.Artık onu da yapmıyor doğru düzgün.Turgut Doğan Şahin oyuna girdikten sonra rezil etti resmen.Her seferinde çok rahat geçti Sabri'yi.

sabri candır can. hemen harcadınız sabriyi o bizim evladımız bizden çıkma insan evladını sokağa atarmı !! canı cehenneme...

Bütün ataklar ordan geldi nerdeyse.Popov'un golünde Popov onun kanattan geldi.İnsan bir takip eder adamını.Bu sene çok kötü oynuyor.Sabri bu kadar da kötü değildi.Top kaptırınca adamın peşinden falan koşardı.Artık onu da yapmıyor doğru düzgün.Turgut Doğan Şahin oyuna girdikten sonra rezil etti resmen.Her seferinde çok rahat geçti Sabri'yi.

adam tek başına oynadı sağ kanatta...ne yiğit ne emre gram fayda vermediler...eboue olsa oda atak yapamazdı kolay kolay

bizden çıktı diye başımın tacı yapaman ben sabriyi çok hatalı futbolu bilmiyor gibi oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt