#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yetersiz ama daha iyi yerli bir sagbek varmi, alabilecegimiz?

ulan evlat evlat sanki emekli olunca adamı bizim eve alıcam . daha ne kadar sabır edilecek bilmiyorum benim şahsem sinirlerimi daha çok bozuyor .. alırsın cüneyt közü yada a2 den kardeşi denersin orda . en azından içimizde umit olur heycan olur . hata yaparsa sabri kadar oynadı deriz

ulan evlat evlat sanki emekli olunca adamı bizim eve alıcam . daha ne kadar sabır edilecek bilmiyorum benim şahsem sinirlerimi daha çok bozuyor .. alırsın cüneyt közü yada a2 den kardeşi denersin orda . en azından içimizde umit olur heycan olur . hata yaparsa sabri kadar oynadı deriz

örnek semih kaya

sabri değilde serkan kurtuluş denenebilir belki sag bekte.antep otoban yaptı sabrinin kanadını.

sosa istikrarlı ama skora katkısı beklenenden çok az .. standardina çıkamıyor. popov büyük yetenek fakat sergilemekte sıkıntıları var.

Renktaş gece gece gülmekten öldüm :D :D

eboue ne zaman gelecek sabri nin oynadığı her maç ızdırap gibi geçiyor eboue gelene kadar kazasız belasız atlatalım maçları yeter :)

Bi efsanesin, ama kendi kalene girseydi o kafa vurusi herhalde artik bi CD cikardi "Best moments of Sabri" diye..

sabri candır can. hemen harcadınız sabriyi o bizim evladımız bizden çıkma insan evladını sokağa atarmı !! canı cehenneme...

böyle oynayacaksa amigoluk yapsın tribünde, daha faydalı olur, çok savundum bu adamı ama yeter artk,rezil oynuyor.

yerine alinacak yerli bir sag bek olmadigindan Sabri'ye talim beyler. Bosuna yormayin kendinizi.

hadi gidelim , kalk gidelim ..

Ayaklarından çivileyelim sağ bekte hep dursun..

"SENSIZ HAYAT NE GUZEL"

ah Sabri.........ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt