#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz 3 maçtır iyi oynasada forma Linnesin hakkı. Başakşehir maçında Visca veya Cengize karşı Sabriyi düşünemiyorum. Umarım beni yanıltmaya devam eder.

Adam zaten yaniltiyor seni. Iyi oynuyor 3 mactir diyorsun bir de Allah akil fikir versin.

Survivor izleye izleye gözlerin körelmis senin herhalde.

Carole geçenki Akhisar maçı dışında son maçlarda formsuz.Son haftalarda atakları hep soldan yiyoruz.Zılgıtı niye Zabrie yiyor onu anlamıyorum.

Carole geçenki Akhisar maçı dışında son maçlarda formsuz.Son haftalarda atakları hep soldan yiyoruz.Zılgıtı niye Zabrie yiyor onu anlamıyorum.

Uğur'um standart anlamında tamam, fakat bu adama atılan paslar hep geriye dönüyor, bu takımın sence böyle bek oyuncusu olur mu ?

Maç içinde ileri gidip geri gelmemiştir, hep sabit

Carole'de ki mental düşüşü bence takım içinde arkadaşının olmaması, geçen sene Denayer ile sürekli fotosu vardı.Saha içinde de geçen seneye göre mutsuz görüyorum.

Bu adam neden ataklara katiliyor? Evet modern bir bekim görevi hücüma katilmak ams sabri modern bir bek mi? Ileriye cikar arkasini bom bos birakir sonra topu kaptirir geri kosacak hali yoktur . Orta yapmaya kalkar üsümüs olan kaleciden hayir duasi alir cünkü kestigi orta direkt kaleciye gider. Be adam sen ne dogru yaparsin. Yönetim senden kötü olan cavandayi alarak sana cok güzel bir kiyak cekti, mehmet kankan sayesinde her mac banko oynan. Sana güzel be dünya üclü cektirmenin efendisi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

eski enerjisi kalmadı artık. Sabri'nin en iyi olduğu dönem 2011-13 arası Terim dönemiydi. Takım kötü durumdayken hoca bir anda Sabri'yi alıp takıma enerji,ruh katıyordu.

En basit örnekler; Orduspor ve Real Madrid maçları. Sabri benim için budur. Fazlası değil.

Terim en iyi kullanan kişiydi Sabriyi.

Ulan Sarbi'yi değil halısahada düğünümde oynatmam adam yıllardır paso 11 oynuyor Galatasaray'da

Topu ayağına alınca 1 metre ileri süremiyor. Sol ayak yerde sabit sağ ayak içi geri pas. Çizgideyse eğer ayak içi uzun pas. Başka bir şey yok.

Şu yorumları gördükce hayretler içerisinde kalıyorum. Hala performans analizi yapılıyor.

Yahu sabri, balta, semih, selçuk gibi adamların Galatasarayda oynaması fiyaskodur. Hatta ileriye gidiyorum şerefsizlikdiir. Bunları takımda tutan ve oynatan teknik adamında, yöneticilerinde Allah belasını versin.

beyinsiz herif bi orta yapamadı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün yuhalanır yarın taça gideceği belli olan topun peşinden koştu diye alkışlanır nede olsa evladımız

Yeni hocamizin vazgecilmezi olacaktir suphesiz

Öncelikle forumdaki konusuna "Teknik Direktör (!)" tagı alıp, daha sonra da konusunu arşivde görmek istiyorsa Sabri'yi vazgeçilmesi yapmasında sorun yok. Lakin Sabri'nin yıllar sonra Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde konusunu olacağını bilmek üzücü.

sabri 3 aylığına Futbolcu Teknik direktör olsun bari, Ayhandan iyidir.

Bunu kadro dışı bırakarak güzel bir başlangıç yapsın yeni hocamız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt