#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri hep yaptığı gibi ileri çıkıp top kaybı olduğunda geri dönmezse tudordan sağlam bir dayak hiç olmadı kesik yiyebilir.

543f903c139851bfb096710b705f0d00.jpg

Reis zamanında dalmış Tudor'a

Tudor'a attığın çalımdan sonra inşallah sana gıcık olmuştur ve o günü hiç unutmamıştır. Yoksa yine sıçtık.

Tudorun sabriden yediği çalıma göre hareket edeceğini düşünüyorum ama iki şekilde yorumlanabiliyor bu hadise.

Ya Tudor ulan sabri şimdi intikam vakti deyip kesecek onu bıçak gibi. Yada vay be beni çalımlayan adam hala oynuyor deyip saygı gösterecek ilk 11de oynatacak.

Umarım 1.si olur. Bunlarda Yugo hırsı var çünkü.

Tudorun sabriden yediği çalıma göre hareket edeceğini düşünüyorum ama iki şekilde yorumlanabiliyor bu hadise.

Ya Tudor ulan sabri şimdi intikam vakti deyip kesecek onu bıçak gibi. Yada vay be beni çalımlayan adam hala oynuyor deyip saygı gösterecek ilk 11de oynatacak.

Umarım 1.si olur. Bunlarda Yugo hırsı var çünkü.
Oğlum sussana sen.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor umarım kadro dışı bırakırda kredisini artırmaya yönelik oynar.Yoksa gene sabri gibileri oynayacaksa değişen birşey olmaz.

Gelecek sezon kurtulabilecek miyiz bakalım?

Tudor'un calimi takacagini dusunmuyorum, unutmus bile olabilir

Biri hatirlatirsa, ozellikle de Sabri hatirlatirsa, kuplere binip yollayacak cinsten bir adama benziyor

Bir tek dilegim var: Sabri bizden baska bir kulupte 1 tane de olsa resmi maca ciksa da, adini Bulent Korkmaz'in, Coskun Ozari'nin, Turgay Seren'in yanina yazdirmasa

Tudor bunu yaparsa misyonunu fazlasiyla tamamlamis olur gozumde

Reisin çabasıyla gelen gol.

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Sjehehsusakıamshdns

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Adamsin!! Senı sevmeyen olsün

Sent from my iPhone using Tapatalk

lanet olası zenciler sevsin seni sabri

Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2017

Kurtuluyoruz az kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt