#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ayağının dışıyla açtığı ortada Elmander golü yazsaydı unutulmaz bir an olurdu heralde :D

Sol bekte Riera var adam hayatı boyunca çizgide ilerde oynamış..

Rakip gene senin tarafına yükleniyor..

Ve sen 8-10 senedir sağ beksin..

Ulan yok böyle birşey ya..

!

Her maç rakibin sol kanatı bayram yapıyor karşımda Sabri var diye..

Bu kadar yerini yadırgayan adam yok az kaldı Eboue dönsün hep çekirdek çitleyeceksin sezon sonuna kadar..

Sabri bugün nasil biri oldugunu yine cok net ortaya koydu.

Bütün takim senin icin oynuyor.Selcuk ve Melo seni düsünerek hep sag bek´e gecip aciklarini kapatiyorlar.Muslera senin o sacma paslarini kutluyor,üzülme diye.SEMIH GIBI 20 YASINDA OLAN VE ILK SEZONUNU OYNAYAN BIRI senin hatalarini telafüz ederken,hata yapip bizim gereksiz tafartarlarimiza yem oluyor,Ujfa top ne zaman sagdan gelirse mevkisinden cikip topu sana gelmeden önce kesiyor.Engin sag kanatta öyle bi kosuyor ki,hem önde hem arkada isliyor.Cikarken adamin nefesi kalmiyor,senin yüzünden.Elmander forvet olarak taa senin bölgene gelip top cikaryor.

Bunu neden yapiyorlar?Sen bu takimin kaptaniysin ve su an özgüvenin 0 oldugunuda biliyorlar,seni her türlü desteklemek istiyorlar.

Sen ne yapiyorsun?Elmander sana bi posisyonda iyi pas atamadi diye adama hayvan gibi bagriyorsun.

Herkez Ardaya sallarken ve "Sabri gibi olamassiniz" derken,ben senin nasil biri oldugunu zaaten biliyordum.Ben tanimadigim insanlar hakkinda konusmam,ama senin ne oldugunu biliyorum,kendi gözümle gördüm ve kulaklarimla duydum.

Galatasaray da oynamak icin cok cok cok yetersiz.

Takım arkadaşına bağırdığı için mi şerefsiz oluyor ? İlginçmiş gerçekten..

10 senedir istikrarı bozmadan devam ediyor adam.

Takdir edilesi cidden.

İstemesen bile üstüne bişeyler koyarsın yahu.

az kaldi haftaya mersin macina jubilesini yapacak artik ,

ondan sonra eboue geri donecek artik ...

Hata ustu hata, bu adam nasil bizim takimda olur? Onu birak nasil KAPTAN olur?

İnsafsız olmayayım, yalnızca antrenmanda ve yedek kulübesinde olduğu sürece benim için takımda kalmasında bir sorun yok.

bu adam bazen bize şaka yapıyor sanıyorum. öyle inanmak istiyorum. 2 tane vurup uzaklaştırmaya calıştıgı top varki bizim defansın icine düşüyor top.

GS oyuncusu deyilsin Sabri!Kotu...kotu....kotu oynuyorsun!

:sgr: :sgr:

429578_271954292877333_146826292056801_682919_681010177_n.jpg

Seviyoruz seni Sabri :D

Sabri sana yeni sozlesme oneriyorum, oynamadıgın mac basına 200.000 euro! nediyon ?

sabriden kurtulmuş olmanın bedeli paha biçilemez!!!

[video=youtube;4GIisWJJG28]https://www.youtube.com/watch?v=4GIisWJJG28[/video]

Sağolsun Sabri, Arap jeti Amrabat'ı fizikman ve moralman bitirdi. Sabri olmasaydı Amrabat'ı durduracak sınırsız enerjiyi içinde barındıran başka bir futbolcu bulamazdık. Sabrili Espriler modasına uyan taraftarımız utansın. Hadi rakip taraftarları anlarım, Galatasaray'ın temeltaşı bir futbolcumuzu moralman bitirmek istiyorlar, ama bizimkilere noluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt