Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Sabri bugün nasil biri oldugunu yine cok net ortaya koydu.
Bütün takim senin icin oynuyor.Selcuk ve Melo seni düsünerek hep sag bek´e gecip aciklarini kapatiyorlar.Muslera senin o sacma paslarini kutluyor,üzülme diye.SEMIH GIBI 20 YASINDA OLAN VE ILK SEZONUNU OYNAYAN BIRI senin hatalarini telafüz ederken,hata yapip bizim gereksiz tafartarlarimiza yem oluyor,Ujfa top ne zaman sagdan gelirse mevkisinden cikip topu sana gelmeden önce kesiyor.Engin sag kanatta öyle bi kosuyor ki,hem önde hem arkada isliyor.Cikarken adamin nefesi kalmiyor,senin yüzünden.Elmander forvet olarak taa senin bölgene gelip top cikaryor.
Bunu neden yapiyorlar?Sen bu takimin kaptaniysin ve su an özgüvenin 0 oldugunuda biliyorlar,seni her türlü desteklemek istiyorlar.
Sen ne yapiyorsun?Elmander sana bi posisyonda iyi pas atamadi diye adama hayvan gibi bagriyorsun.
Herkez Ardaya sallarken ve "Sabri gibi olamassiniz" derken,ben senin nasil biri oldugunu zaaten biliyordum.Ben tanimadigim insanlar hakkinda konusmam,ama senin ne oldugunu biliyorum,kendi gözümle gördüm ve kulaklarimla duydum.