#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

fransadan bir ara taliplileri vardı yokmu alacak babayiğit :D

Yedirdi işte abi golü her türlü olumsuz eleştiriyi hakediyor.

Beni bile delirtmeyi başardı ama laflarımıza biraz dikkat edelim beyler yakışmıyor.

Sana ne kadar küfür etsem azdır.Çok zor tutuyorumn kendimi.

Yürü git lan şuradan yürü git.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Artık oynadığı futboldan utanmaya başladım.

Cok iyi Galatasaraylı vs... adam ayak üstü 1 kupadan etti bizi. Her mac hata, her mac ayrı bir rezalet.

La adamin kapasitesi bu kadar

bisiklet surmeyi bilmeyen bebeye veriyosun bisikleti dusuncede kiziyosun olacak sey mi sizce???????

La adamin kapasitesi bu kadar

bisiklet surmeyi bilmeyen bebeye veriyosun bisikleti dusuncede kiziyosun olacak sey mi sizce???????

Mükemmel yorum.Bence Sabri'de artık ısrar edilmemeli .Çok iyi Galatasaraylıysa bunu en iyi kendisi anlayacaktır.Galatasaray büyük camia.Yetenek lazım herşeyden önce .Daha sonra bir sürü şey sıralanır en son olarakta Galatasaraylı olursa tadından yenmez.Ama sadece Galatasaraylı diye bu kadar büyük camiada oynayamamalı kimse.

su adama bir kulup bulmakta, cirkin kiza koca bulmak kadar zor olur ha

Anlamadım arkadaş, bu kulüp hangi yetimin ahını aldı, hangi öksüzün ensesine vurdu da biz böyle büyük bir beddua yedik, Allah resmen belamızı vermiş, ben bu maçta resmen gördüm bunu... Adam girdi 3 dakika sonra onun sayesinde gol yedik, tek olumlu pas, hareket, orta hiç bişy yok, hiç oğlu hiç...

geçen seneki kadro başka bir takımda olsaydı o takım ligin sonuncusu olup küme düşerdi. Aykut-sabri-gokhan-servet-serkan kurtuluş-ayhan-mustafa sarp-barış- cana-culio-mehmet battal-pino-arda-baroş

Sabrinin oynadıgı maçlar

Galatasaray 2 gaziantepspor 4 / sabri oyunda kırmızı kart gördü

Samsunspor 2 Galatasaray 0 ilk yarı / sabri oyunda 2 golde de sabrinin büyük hatası var. ikinci yarı çıktı 4-2 yendik

Galatasaray 0 sivasspor 1 / Sabri oyuna girdi 4 dk sonra hatasından gol yedik

benım hatırladıklarım bunlar başka varmıydı ?

Antep maçında Sabri çok iyi oynamıştı, hatta on kişi kaldığımızda takımı ayağa kaldırmaya çalışmıştı, boş beleş konuşmayın.

Sabrinin oynadıgı maçlar

Galatasaray 2 gaziantepspor 4 / sabri oyunda kırmızı kart gördü

Samsunspor 2 Galatasaray 0 ilk yarı / sabri oyunda 2 golde de sabrinin büyük hatası var. ikinci yarı çıktı 4-2 yendik

Galatasaray 0 sivasspor 1 / Sabri oyuna girdi 4 dk sonra hatasından gol yedik

benım hatırladıklarım bunlar başka varmıydı ?

antep macında hayatının oyununu oynamıştı. birde oynadıgı antalya macı vardı bizim sahada 1-1 bitti. adam bildigin hem kötü topcu hem ugursuz.

Antep maçında Sabri çok iyi oynamıştı, hatta on kişi kaldığımızda takımı ayağa kaldırmaya çalışmıştı, boş beleş konuşmayın.

Aga Sabri- Servet'in takımda olmaları bile bi uğursuzluk ya, iyi oynasınlar kötü oynasınlar abi takımın içindeki gücü mü çekiyolar napıyolar saçma sapan bişeyler oluyo bunlar oynayınca.

Sabri, senin yerin burası:

fractal.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt