#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

ya gözünü seveyim bari şut çekme, lütfen ya lütfen.

Antep maçında Sabri çok iyi oynamıştı, hatta on kişi kaldığımızda takımı ayağa kaldırmaya çalışmıştı, boş beleş konuşmayın.

velev ki sabri iyi oynadı antep maçında.ne olacak yani.4 tane yemişim kırmızı kart görmüş herif ne faydası var yine zarar.

Birbirimizi kırmadan gitse kendisi icin daha iyi olur. Zira kazan taşmak üzere. Kadro kalitesi seviye atladıkca Sabri daha bi göze batmaya basladı.

sabrinin artık bu takımdan ne pahasına olursa olsun gitmesi lazım bu gun arenada sivas maçındaydım sabri ısınmaya çıktığında hemen hemen mesafe yok gibiydi sabri ile aramda oldukça yakından izliyordum maçı inanın çevremdeki herkes sabriyle dalga geçiyor sabri reis sabri reis sabrinin morali çok bozuluyor adam ısınmaya çıkmış düşünsenize taraftar makara peşinde bu sabriden ne fayda gelir artık takıma artık cidden hem sabrinin iyiliği için hem gs için sabri kesinlikle gitmeli

Yolları ayırma vakti geldi geçiyor bile, Sabri'nin oynadığı maçlarda banko puan kaybediyoruz. Belki 1 maç kayıpsız geçmişizdir onuda net hatırlamıyorum zaten.

inşallah sözleşme uzatmazlar,zaten uzatmayacak gibiyiz.

dua et altyapıdansın.galatasaraylısın

Sabri'nin Bordeaux maçındaki gibi bir gole ihtiyacı var.

Yolları ayırma vakti geldi geçiyor bile, Sabri'nin oynadığı maçlarda banko puan kaybediyoruz. Belki 1 maç kayıpsız geçmişizdir onuda net hatırlamıyorum zaten.

samsun maçı sabri sayesinde 2-0 4-2 kazandık.

sabri daha fazla kendine ve takıma zarar vermeden bu sene sonu mutlaka git.

Bence göndermezler sözleşme uzatılır...Ayhan 40 yaşına kadar oynadı sabriyi göndermek yönetim bazında bizim için lüx olur...

o zaman itiraz edip kırmızı kart görmüyecekti ( pozisyon faul değil ama itiraz etmesi kartlık ) atılmasaydı maçı çevirirdik

velev ki sabri iyi oynadı antep maçında.ne olacak yani.4 tane yemişim kırmızı kart görmüş herif ne faydası var yine zarar.

Şu mantıklara bak allasen ya. Kırmızı kart görmüş olsa bile orada kırmızı verilmez. İtirazdan kim kırmızı kart görmüş bugüne kadar? O gün hakem bizi katletmeye gelmişti katletti gitti. Eleştirecekseniz doğru maçları seçin. Kalkıp da adamın iyi oynadığı, bir golün asistini yaptığı, k.çını yırttığı maçı yazmayın.

Diğer maçlarda kötü oynadı ve hatalar yaptı, orası çok başka. Zaten ben de Sabri'yi savunduğumdan yazmıyorum bunları, hakkını vereceksin insanın yeri gelince o kadar.

Aga Sabri- Servet'in takımda olmaları bile bi uğursuzluk ya, iyi oynasınlar kötü oynasınlar abi takımın içindeki gücü mü çekiyolar napıyolar saçma sapan bişeyler oluyo bunlar oynayınca.

Şans o da, dün hata yaptı Sabri yedik işte, yapacak bir şey yok.

sabriye bu saatten sonra pas

Bir zamanlar Aydın ve Hakan'a olan tavırlar Sabri'yen yönlendrilmiş durumda.

Şans o da, dün hata yaptı Sabri yedik işte, yapacak bir şey yok.

Bu kadar basit yani... Bi tane avarel yüzünden takım puan kaybedecek, kupalardan elenecek şans deyip geçicez öyle mi? Sabri kaldığı her dakika boyunca sadece küfür yiyor. İyi galatasaraylı olabilir, o zaman geçecek tribünde maç izleyecek.. Dünya tarihinde görülmüş şey değil bir futbolcunun oyuna girdikten sonra bu kadar bariz şekilde takımı aleyhine skor değiştirmesi... Sabri bank asya ayarında bir topçudur. Yıllardır şu hareketlerine ses çıkarmadık, sahip çıktık. Onun yaptığı hataların 10'da birini yapanları tekme tokat gönderdik kulüpten... Ama bu şahıs yıllardır gelişme göstereceğine resmen gerileme kaydetti. Bizde de tahammül kalmadı. Burası Galatasaray camiası, herşey bu camianın iyiliği için... Zarar veren padişahın sol kulağı olsa defolur gider..

bonservissiz bırakın ortalığa bir tane süper lig kulübü sabriyi bedava olduğu halde almaz almayacak...görürsünüz.alan olursa da sabri ilk 11 de hiç bir maça çıkamaz...yeter artık yeter...sempatik falan ayakları yapmasın kimse.yemişim galatasaraylılığını.geçsin tribünden holiganlık yapsın o zaman..sabri bu takımın yedek kulubesinde bile oturdukça kimse başarı beklemesin.bu sezon hangi maç kötü oynamışsak altında sabrinin imzası var.bi insan bu kadar futbol özürlü olup da bu takımda bu kadar kalmamalı...sadece bu sezon sabrinin bireysel hatasından 5 gol biliyorum.toplamda 4-5 maç oynadığı halde...kupadan sabrinin yüzünden elendik açık ve net.yedekte falan da kalmasın...Allah korusun eboue bi sakatlansa play offta sabriye kalırsak şampiyonluk hayal olur.5-6 puan önde girsek bile....önce kafa olacak bi oyuncu da kafa..!

Yıllardır adamın yedeği bile olmadığı için bu adama mahkum edildik. Eboue geldi de sağ bek nasıl olurmuş onu gördük.

Sabri 28 yaşına gelmiş daha yer nasıl tutulur onu bilmiyor, Paf takımında öğretiyorlar genç oyunculara yer tutmayı... Sabri ne zaman ilk 11'de maça başlasa veya sonradan oyuna girse onun tarafından, onun tutamadığı adamlar yüzünden gol yiyoruz. İnsan da sabır taşı olsa çatlar be...

Adam da kademe yok, pas yok, şut yok, orta yok, yok oğlu yok... En önemlisi kafa yok kafa... Yok galatasaraylı, yok bu camianın evladı, yok bilmem hangi maçta bi gol atmış bi asist yapmış zihniyetiyle bu adama tahammül edilmesi ise muz cumhuriyetlerinde bile görülmeyecek türden çağdışı bi zihniyet... Dünyanın neresinde ne yapmış olursa olsun zarar veren futbolcu gönderilir, bu kadar basit...

Bir metre önüne orta çekiyor yorumu haketmiyen futbolculardan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt