- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Sözleşmesini uzatmamak gibi bir hata yapılmaz İnşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yeni duydum... Daha doğrusu Hakan Şükür'ü biliyordum ama Sabri'nin de iştirak ettiğini şimdi öğrendim. Benim bildiğim Arda Turan'la Sabri Sarıoğlu milli takımda 20m para pazarlığına girdiniğini ve Abdürrahim Albayrak'la prim isteme mevzusundan fırça yediğiydi. İkisi de aynı Sabri. Demek ki peşinden gittiği adamlar farkı belirliyorSabri Sarıoğlu'nun 2007'de şampiyon olduğumuzda Sezon sonunda Hakan Şükür'le birlikte alacaklarından vazgeçip Kendi ceplerinden futbolcuların maaşlarını ödediklerini biliyormuydunuz ?
Futbol katilisin ama seviyorum seni.
ozaman sana bi örnek çekcumhuriyeti macı sabri oyuna giriyor ve hamiti aradan kacırıyor vs gol atıyoruz maca müthis dinamizm getiriyor ve 2008 de müthis top oynamıstı .. ben sabrinin kalmasından yanayım sonradan girdiği maclarda dinamizm katıyor oyuna bu sene ki trabzon macı diyim size arena daki .. yeterki bu adam sakatlanmasın sakatlanınca özgüven vs hepsi gidiyo 15 mac toplayamıyor kendini sakatlanmazsa ben cok iyi bi alternatif olduğunu düsünüyorum
2000, UEFA Kupasının Kazanıldığı Gece;
Okan Buruk: Bizim kıymetimiz bilinmeli, heykelimiz dikilmeli yeani.
2008, 17. Şampiyonluk Ali Sami Yen'de Kutlanırken elinde mikrofonla;
Sabri Reyiz: Ooo, Kral Hakaan Şüküürr, seni çekeemeyen bütün hımneelerin suratınaa tükürrr.
Sözlesmesi bittiğinde uzatılmamalıydı.Takıma hiçbir katkısı yok.