#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sözleşmesini uzatmamak gibi bir hata yapılmaz İnşallah.

Sabri Sarıoğlu'nun 2007'de şampiyon olduğumuzda Sezon sonunda Hakan Şükür'le birlikte alacaklarından vazgeçip Kendi ceplerinden futbolcuların maaşlarını ödediklerini biliyormuydunuz ?

Sabri Sarıoğlu'nun 2007'de şampiyon olduğumuzda Sezon sonunda Hakan Şükür'le birlikte alacaklarından vazgeçip Kendi ceplerinden futbolcuların maaşlarını ödediklerini biliyormuydunuz ?
Bunu yeni duydum... Daha doğrusu Hakan Şükür'ü biliyordum ama Sabri'nin de iştirak ettiğini şimdi öğrendim. Benim bildiğim Arda Turan'la Sabri Sarıoğlu milli takımda 20m para pazarlığına girdiniğini ve Abdürrahim Albayrak'la prim isteme mevzusundan fırça yediğiydi. İkisi de aynı Sabri. Demek ki peşinden gittiği adamlar farkı belirliyor :D

ozaman sana bi örnek çekcumhuriyeti macı sabri oyuna giriyor ve hamiti aradan kacırıyor vs gol atıyoruz maca müthis dinamizm getiriyor ve 2008 de müthis top oynamıstı .. ben sabrinin kalmasından yanayım sonradan girdiği maclarda dinamizm katıyor oyuna bu sene ki trabzon macı diyim size arena daki .. yeterki bu adam sakatlanmasın sakatlanınca özgüven vs hepsi gidiyo 15 mac toplayamıyor kendini sakatlanmazsa ben cok iyi bi alternatif olduğunu düsünüyorum

bak 2008 dedin. sabri her geçen gün daha da batıyor.

al sana geçen sene başından:

SABRİ FATİH TERİM'İ ÇILDIRTTI - YouTube

Sabri'nin şutu ve Fatih Terim'in tepkisi :) - YouTube

Kalsın tabi ki,formda bir Sabri her zaman iyi bir alternatif olur, sevdiğimizden takılıyoruz,şut çekmesin,orta yapma denemesinde bulunmasın ondan iyisi yok;keşke bu iki özelliği çalışarak geliştirseydi :)

2000, UEFA Kupasının Kazanıldığı Gece;

Okan Buruk: Bizim kıymetimiz bilinmeli, heykelimiz dikilmeli yeani.

2008, 17. Şampiyonluk Ali Sami Yen'de Kutlanırken elinde mikrofonla;

Sabri Reyiz: Ooo, Kral Hakaan Şüküürr, seni çekeemeyen bütün hımneelerin suratınaa tükürrr.

Aptal aptal facebook esprileri olmasa şu adam bu kadar tepki almaz. Sabri, Galatasaray için sadece "sağ bek" değildir. FM'deki gibi sağ beke atıp 9.5 performansa beklediğin oyuncu da değildir.

Fatih Terim Sabri'yi hep klübeden alıp oyuna sokuyordu sol kanat olarak sağ kanat olarak ön libero olarak inşallah bu sezon sadece Eboue yokken sağ bekte oynatır.

Sözlesmesi bittiğinde uzatılmamalıydı.Takıma hiçbir katkısı yok.

35-40 derece altında yapılan idmanlarda oruç tutuyormuş aslan:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt