#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Zaten ulkenin açik ara en iyisi, siz sanal ahlemin kafa bulduguna bakmayin, Sabri gibi bir oyuncuya sahip oldugumuz için sabah aksam dua edin gerçekten. Adam ne kadar elestirildi, zamni geldi taraftar onu izlikladi, kufur etti, adam hiç agzini açmadi, bazi Gs kaptanlari gibi tv'ye çikip artistlik yapmadi, hiç ligtvye çikip ' ben gsliyim, ben olene kadar sari kirmizi renkleri tasicam kalbimde ' (takimimi yanliz birakip madridin çakma takimina gittiysem bile).

Sabri hep elestirilere mahruz kaldi, ama gunu geldi Sabri son anda bizi kurtardi (Bordeaux maçi), taraftari co$turdu ( unutulmaz 3'lu çektirmeleri), arkadaslarina moral verdi, donek ve serefini bir kaç kuru$ para için satan adamlara kafa tuttu ( paragozoglu). Butun bunlardir bana futbolu ve Galatasarayi sevdiren, tv'ye çikip, trip atmalarnan olmuyor Galatasaray taraftari, ben 19 yasindayim ve Galatasarayi takip ettikten beri Sabri oynuyor bu takimda, 10 sene oldu ve hala bizim oyuncumuz, lutfen bir daha elestirmeyelim aslanimizi ( arada bir kotu orta açar, butun maç boyunca siçar ama onemli degil sonuçta Galatasaray ruhunu tasiyan bir insan, unutmayin bir insan ...)

KAPTAAAAAN diye koşup boynuna sarılmak istiyorum.

2. kaptığı topta faul olsa Ivan ayağa kalkıp topu takip etmezdi. Ah hakem ahhhh

Sabri A takımına daha ilk girdiğinde çalımları ile gönülleri fethetmişir! Daha sonra savunmaya sağbeke mahkum edilince çalım yeteneğinde bazı azalmalar olmuş olabilir, ama iyi çalım yapar. Hele sağdan bindirmelerde fırsat verilse daha çok pozisyon üretebilir.

bu adamin degerini bilelim

yok ebouemis rieramis gördük adamda aslan gibi yürek var

helal olsun sana kaptan insallah hep bizimle kalirsin

Helal olsun Sabri.

baska birsey demiyorum.

2. kaptığı topta faul olsa Ivan ayağa kalkıp topu takip etmezdi. Ah hakem ahhhh

Aynisini M. Denizlide dedi.

Markus Merk'de yan hakemi anlamiyorum dedi:

Faul olan pozisyonda bayrak cekmiyor hicbirsey yapmiyor, faul olmadigi yerde hemen bayragi cekiyor dedi.

Yediğin kırmızı kartı anlıyorum... İsyan ettin artık çimleri dövdün... O an için bende olsam çimleri dövmekle kalmaz yerdim... Bu kadar haksızlık olmaz....

Her zaman Sabri'yi savunan biri olarak bir de eleştireyim hadi;

Takım kaptanısın sen, kabul ediyorum hakem resmen gel beni döv diye tahrik de etti ama yine de sakinliğini koruman lazımdı ve 2 sarı kartı da karara itirazdan görmemen lazımdı.

Yine de sorun değil. Sanırım Avrupai bir oyuncu bile dayanamaz yine isyan ederdi. Hakem çünkü tüm sarı formalı takımı tahrik etmek için sahaya çıkmıştı.

Her zaman Sabri'yi savunan biri olarak bir de eleştireyim hadi;

Takım kaptanısın sen, kabul ediyorum hakem resmen gel beni döv diye tahrik de etti ama yine de sakinliğini koruman lazımdı ve 2 sarı kartı da karara itirazdan görmemen lazımdı.

Yine de sorun değil. Sanırım Avrupai bir oyuncu bile dayanamaz yine isyan ederdi. Hakem çünkü tüm sarı formalı takımı tahrik etmek için sahaya çıkmıştı.

Riera gibi ruhsuz bir adam bile durumdan bıkıp hakeme itirazda bulunurken Sabri'nin hakemi dövmesi gerekirdi. Takım Kaptanı olarak sakin olmalıydı tabi ama dediğin gibi ağır tahrik altındaydı.

Dün sahada canlı izledim Sabri'yi.Takım içinde olan bitene isyan eden ilk oyuncuydu kesinlikle.

milli maçta dahil son 5-6 maçtır iyi oynuyor Sabri.geçen seneböyle değildi rezilleri oynuyordu

kaptanligi haketmiyor diyenlere, bu sezon en iyi yerlimiz. melo-ujfa-elmander-selcuk-engin-sabri hepsi iyi oynuyor.

aklinizin kenarinda dursun

%63 pas yuzdesiyle oynamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt