#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Hala tribünde olduğuna göre birazdaha zamana ihtiyacı olsa gerek.Yoksa hoca her şekilde 18e alırdı.Urfalı sağda oynacak gibi bizimkiler Eboue için izin koparamazsa

desene deplasmanda gol yememe rekoruda tarihe karışacak

desene deplasmanda gol yememe rekoruda tarihe karışacak

Valla hiç belli olmaz bu hafta ilkkez bir sağ kanat ile oynacağız Melo da takıma dönüyor belki yine yemeden kazanırız :D

Haydi bakalım Sabri sıra sende.

Sabri göster kendini.Bu fırsatı iyi çok çok iyi kullan.Şuan tek dezavantajın sakatlıktan çıkmış olman.

394596_325811680770789_286899517995339_1221868_886904598_n.jpg

Özledik Deliyi :D

Adam orta açmayı öğrenemedi gitti. [rezerve]

Sabri inşallah iyi oynarsın da sana bugün laf söyleyen herkes pişman olur.

Bence Sabri ile sözleşme imzalanmamalı.Mücadelede bir yere kadar futbol sadece mücadele değildir.

7-8 hafta 1.5 ay sakatlık geçirmiş bir futbolcu deplasman maçına direk ilk 11'de başlıyor ve hata yapıyorsa bu futbolcunun suçu değildir. Kaldı ki önünde defansa hiç yardım etmeyen vasat bir Engin oynuyor. Melo çok kötü. Kısaca Sabri'nin bölümüne yardım etmesi gereken 2 kişi de yardım etmiyor. Eboue olsaydı da maç 2 olmazdı şuan 1-0 olurdu fark eden birşey olmazdı. Ama Eboue sayesinde gol atardık belki orası ayrı.

Sabriden ne köy olur nede kasaba.İyi giden bir takım vardı sabri girdi içine etti..

Tek maçlık birşey değil.Sabri'nin Galatasaray ve Galatasaray seviyesindeki hiç bir takımda ilk 11 hatta yedek bile zor olcak futbolcu.Artık anadolu yolu gözüktü bence.

bi geldin deplasman serisinin icine ettin :(

keşke hep tribunde kalsaydın

hadi ilk golde adamı kacırdın anladım. topa bakmadan zıplayıp asist yaptın lan samsunluya.

İlk goldeki pozisyon hatasını sakatlıktan yeni çıkmasına bağlarım ama ikinci goldeki hatası inanılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt