#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Tahammül edilecek yanın kalmadı be Sabri. Harbi harbi artık bende gönülden git diyorum.

hiç bu kdr b?kunu çıkarmamıstın

Bence sene sonu yurt dışına transfer olacak

En mantıklısı da bu zaten

Türkiye'de nereye giderse gitsin mental olarak bitti

Sabri bu takim futbolcusu olamaz cok fazla hata yapiyor bu 1 degil 2 degil 3 degil bu takim da yedek de olamaz bordeaux macinda sansa bir gol yazdi diye bu takim da bu Arkadas keske o macta elenseydik ve sabri suan takim da olmasaydi 3lü cekiyor diye Taraftara semaptik geliyor ama bu takimin Futbolcusu olamaz saygilar abiler kardesler.

Sabri iyi niyetinde şüphem olsa neler yazıcamda neyse git kardesım bizde kurtulalım sende, GALATASARAY'ı bu kadar çok severken yapabileceğin tek iyilik var oda gitmek.

sabri takımını seviyosa çeksin gitsin bize zararı diz boyu

sabri gitmesine gitmez de tek çare hazır sözleşmesi bitiyor bu yaşta emekli olup F.Terim'in yanına yardımcı hoca olarak gelsin. :asd:

Sezon sonu Allah rızası için takımdan ayrıl.

bir gün bu herif yüzünden monitorumu kirarim diye korkuyorum

Türkiye'nin en kötü sağ beki.

ya brak sag beki, iyi sag bek degil diy ekizan yok artik

topcu degil, topcu.

insan dikine 2 tane pas atar, ama sabri nasil atsin dikine 2 tane pas, yanindaki arkadasa bile yollayamiyor su lanet olasi topu

birde utanmadan diger taraftaki adamlara uzun pas denemeleri yok mu.

ulan senin neyine uzun pas atmak

3-4 tane uzun top yolaldi son 20-15 dk ya girdigimizde, ymein ediyorum en az 2 sinde, bursa atak buldu kalemizde

bugün yüzünü yakın çekim gösterdiler o hatalar gözümün önüne geldi ve o anda televizyona bi yumruk salladım,umarım bize bir iyilik yaparsın ve gidersin sabri !

gerçekten seviyorsan bırak lütfen kardeşim sabri lütfen

Bir de her onun hatasından gol yedikten sonra "fırça yerken halının desenlerini ezberleyen çocuk" duruşu yok mu tilt oluyorum..

Yemin ederim millet o haline acıyıp bu kadar da üstüne gidilmez diyor.

Siz görün Sabri Galatasaray´i biraktigi gün ne bicim bi insan oldugunu herkez görecek.

Su an burda parasini aliyor,ekmegini aliyor sesi cikmiyor.

Bu adami taniyanlar benim ne demek istedigimi cok iyi anlarlar.

ulan birde bu adamı gökhan gönülle kıyaslayanlar vardı.

Melo'ya attigi paslar sonrasi adam hep top kaybetti, diger basarisiz uzun paslarida saymiyorum. Ujfalusiye zar zor pas verebildi. Golüde sayesinde yedik.

Sabri bak yavrukuşum.Sen futbolcu falan değilsin. Top sana geldiği zaman hani o topu bir an için istop edip ileriye bakışın, o bakıştan sonra sırtının dönük olduğu kaleciye pas atışın varyaa ?? dünya çapı.. ibretlik bir durumyani. Hani brezilyalılar sağa bakıp sola atıyor falan ya? sen de bir farkılılık yaratmak içinmidir nedir ileri bakıp geri atıyorsun. Hoş ileri attığın toplarda hep rakipte ya neyse. Bazen geriye oynamanın bile alkışlanması bundan.. yani ''şükür top yine bizde kalacak'' dedirtmendendir.. Bazıları sana kızıyor yok neymiş bindirme yapmıyormuşsun. Sakın bu söylenenlere uyma sen...Sen zaten bindirme yapsansa hiç bir işe yaramıyor. o yüzden taaa oralara kadar koşupta kendini yormanın da anlamı yok.. Şutlarına hiç değinmeyeceğim. O masum , hiç bir suçu olmayan martı katliamlarının hesabını öteki dünyada vereceksin.

Şimdi bir zahmet benim sinirlerimi zıplatmadan bu klupten ayrıl. Bak '''defoLLLLLLLLLLLLLLLL''' da diyebilirdim ama demedim. İnsanlık yaptım ayrıl dedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt