#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

takımımızın yeni sağ açığı olabilir asıl mevkisi denilebilir

Sabri birazda mental olarak çöküşte gözüküyor sanırım bunda taraftar olarak bizlerinde payı olsa gerek bazı şeylere haddinden fazla izin verdik yeri geldi "sabri zaaa XD" ya kadar gitti olay.

aynen katılıyorum. bir adamın üzerine bu kadar gidilmez ve yıllrdır tek kelime etmeyip elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor kapasitesi belli ama devşirme sağ bek olarak bu kadar.

bugun oynarsa, yine deli olucagim, burasi kesin

keske zani oynatip, urfaliyi saga cekse hoca

Kendini gelistirmis, yaptigi ortalar auta gitmiyor artik. Tek kisilik engelden geri dönüyor.

Artik yeter son sezon olsun bu

Gayet iyi oynadı girdikten sonra.. Sadece formsuz bir dönem geçirdiğini düşünüyorum.. Kendini toplarlamış..

Bir adam yıllardır orta açmayı öğrenemez mi arkadaş.

Bıktım bu Sabriyle Hakan Baltadan artık. Ujfalusi bir orta açtı tehlike oldu. Bunlar daha adama atıyorlar topları.

Önün bomboşken ortayı rakibe nişanla sonra hakeme saldır.Hatayı kendinde ara biraz da.Yeter artık

Bir pozisyondan adam kesme şenlikleri tüm hızıyla sürüyor.. :happynew:

sabri candır,kandır

Kanser etmeye devam ediyor bizi. Sözleşmesi bitiyor uzatılacak mı merak ediyorum.

bu adamın ayaklarını laboratuvuarda incelemek lazım. cok ilginc şeyler cıkacagına eminim.

Türk futbol tarihinde en fazla haksız eleştiriye uğrayan futbolcudur herhalde Sabri Sarıoğlu.

Önün bomboşken ortayı rakibe nişanla sonra hakeme saldır.Hatayı kendinde ara biraz da.Yeter artık

yuh ama arkadaş adam eliyle kesiyo yine suç sabrinin oluyo biraz düzgün eleştiri yapun yarabbim yaa yemin ediyorum dunku maçta özellikle dikkatli izledim düşündüm bu pasları bu hareketleride gördülermi acaba diye ama yok abi bu admaın olumlu yaptığı hareketler kesinlikle görülmek istenmiyo ya ya vallahi acıyorum sabriye .... Defansı dün berbattı yine ilerden geriye gelmedi 2-3 pozisyonda ama su yaptığı ortayada laf ettin ya ne diyimki ...

Sabri Alben gibi futket yetenekleri 0 ,sadece oraya buraya atlayarak tribüne oynayan oyuncuları yıllarca takımda tuttuğun müddetce ,ne oyuncu yetiştirirsin ne yüksek hedefler peşinde koşarsın

Kimseyle dalga geçmek için o kelimeleri seçmedim,durum aynı,kim uğraşcak iki ayrı başlıkla :coffee:

Nerden başlasam,nasıl anlatsam.kaç kişiydik o zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt