#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sağolsun Sabri, Arap jeti Amrabat'ı fizikman ve moralman bitirdi. Sabri olmasaydı Amrabat'ı durduracak sınırsız enerjiyi içinde barındıran başka bir futbolcu bulamazdık. Sabrili Espriler modasına uyan taraftarımız utansın. Hadi rakip taraftarları anlarım, Galatasaray'ın temeltaşı bir futbolcumuzu moralman bitirmek istiyorlar, ama bizimkilere noluyor?

Aynen imza.

Sağolsun Sabri, Arap jeti Amrabat'ı fizikman ve moralman bitirdi. Sabri olmasaydı Amrabat'ı durduracak sınırsız enerjiyi içinde barındıran başka bir futbolcu bulamazdık. Sabrili Espriler modasına uyan taraftarımız utansın. Hadi rakip taraftarları anlarım, Galatasaray'ın temeltaşı bir futbolcumuzu moralman bitirmek istiyorlar, ama bizimkilere noluyor?

zuahahaha amrabat ikinci riera'nın kanadına geçti, mesaja bak.ilk yarı sabri mi vardı ortada.

İbretlik.

Sabri diye diye içine ettiler adamın, tamam şimdi berbat kabul ama iyi olduğu zamanlarda bile şamar oğlanı yapıp, bir halta yaramaz GG yi Cafu yaptılar.

Siz gidin pert olmuş GG'nizi sevin hadi kış kış, Sabri hepinize fazla.

Sabri o kadar kötü durumda ki kimseye fazla değil. Ancak dalga geçilmesi hoş değil.

Peki ibret alabildin mi? sanmıyorum. Bir şeyden "ibret" alan birisi olsaydın gereksiz sataşmalar yapmazdın!!

Nesinden ibret alayım yahu yorumun neresinden tutsan elinde kalıyor. Aynı maçta kontrolündeki topu kaptıran, her pozisyonda çalım yiyen Sabri değil miydi?

Ayrıca kimseyle ikili tartışmaya girmiycem ama Sabri'yi sevmeyenler hemen GG yalakası ilan ediliyor ya deli oluyorum. Beni takımımdaki oyuncular ilgilendirir ve bu takımda Sabri sağ beklerimiz arasında üçüncü sıradadır. İyi olduğu tek adam Serkan Kurtuluş.

Ayrıca kimseyle ikili tartışmaya girmiycem ama Sabri'yi sevmeyenler hemen GG yalakası ilan ediliyor ya deli oluyorum. Beni takımımdaki oyuncular ilgilendirir ve bu takımda Sabri sağ beklerimiz arasında üçüncü sıradadır. İyi olduğu tek adam Serkan Kurtuluş.

güzel yorum

Beyler Sabri>Gökhan GÖNÜL lakin Sabri orta açmak yerine rakibini çalımlayıp çizgiden içeri yardıracak.. Ayrıca bu tezimi milli takımın 2008'den bu yana elde ettiği(edemediği) başarılar da destekler niteliktedir.Türkiye'den sol bek çıkmadığı gibi sağ bekte çıkmamaktadır.

ALlah Allah Sabri'yi eleştiriyorum sevmiyorum diye illa Gökhan Gönül'ü mü sevecem ne saçma bi düşünce. Gökhan'da lesh Sabri'de.

Sabri severler yayıncı kuruluşu açsın, pazartesi gecesi futbolunda konuk kendisi.

Beyler Sabri>Gökhan GÖNÜL lakin Sabri orta açmak yerine rakibini çalımlayıp çizgiden içeri yardıracak.. Ayrıca bu tezimi milli takımın 2008'den bu yana elde ettiği(edemediği) başarılar da destekler niteliktedir.Türkiye'den sol bek çıkmadığı gibi sağ bekte çıkmamaktadır.

sabriyle gökhan gönülü kıyaslamak bile komik. adam beşiktaş macında sakat sakat ilk golü attırdı. bu arada sabri ligtvye cıktı

gökhan gönül tabiki sabriden daha iyi bir sag bek . tartışması anlamsız .

sabri 2 acıtasyon konuşması yapar ağır delikanlı taraftarlarımızın gönlünü alır 4 yıl daha imzalar bizimle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt