#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Boşuna ilkokul seviyesi esprilere konu olmadığını kanıtladı

kafası ile ayakları çalışmayan mahlukat seni ,kaybol git takımdan ,yeter artık!

Oyuna girdi,sağ kanat çöktü resmen.Eboue ninde oyununu bozdu.

Kötü.

ipimizi çeken adam aferin oğlum devam et ... yine tek başına maç aldın -rakibe

bu mac top her ayagina geldiginde kayb edecek diye duisundum

bir tane dogru durust orta aca bilmedi

Takımın kaptanısın diye eleştri yönünde birşey yazmıyordum. Ama senin oynayacan futbolu alt yapıdaki 16 yaşındaki çocuklar bile oynar. Adam uzatmalarla birlikte 50 dakika oynadı. 50 dk'da bir gram fayda sağlamaz mı bir adam ya. Leşş'sin leşş. Git artık bu takımdan o fırmayı haketmiyorsun ! :mad:

sabri ...

sana sahada değil

tirübünde ihtiyacımız var.

gel sende bizim gibi seyret. gollerde birbirimize sarılalım...

ama ne olur top oynama:(

Ne diyim ki..

Niye laf ediyorsunuz anlamadım.Yoksa farklı maçlar mı izledik.Sabriye gelinceye kadar eleştirilecek o kadar oyuncu var ki.Necati ne yaptı,Baroş ne yaptı,hakan ne yaptı,sercan ne yaptı,riera ne yaptı?Bence sabri bugün fene da oynamadı.

Golde buyuk hatası var.

Niye laf ediyorsunuz anlamadım.Yoksa farklı maçlar mı izledik.Sabriye gelinceye kadar eleştirilecek o kadar oyuncu var ki.Necati ne yaptı,Baroş ne yaptı,hakan ne yaptı,sercan ne yaptı,riera ne yaptı?Bence sabri bugün fene da oynamadı.

Sabri'nin 2 metre ötesindeki boş adama attığı paslar haricinde isabetli pası yok. :o

Sabri senin kapasiten belli, sana kızmıyorum.. Senden futbol oynamanı beklemek Şapkadan tavşan çıkarmanı beklemekten daha zor.. Meramım senin hangi futbol özelliğin düşünülerek bu takımda ve milli takımda yıllardır oynatıldığın... Cidden hayatımda kafamı en çok kurcalayan sorulardan birisin sen Sabri..

Ulan için rahat ediyor mu hiç? Ben nasıl bu takımda oynuyorum diye hiç sorgulamıyor musun kendi kendine? Seni bizim basımıza bela edeni Allah'a havale ediyorum. Artık git be yeter artık turşu suyu tadı vermeye başladın. Gitmek için 50 bin taraftarın küfür etmesini mi istiyorsun? Bank Asya'da oynayacak yetenek bile yok adamda, gelmiş bizde oynuyor. Şaka gibi ya yemin ederim şaka.

İyi bir futbolcu değil, teknik sıfır, oyun zekası hiç yok ama harbi Galatasaray'lı. Bu sezon bence hem formsuz hem çok şanssız ve çok yıprandı. Bence sezon sonu gitmeli artık...

Yüzünü görünce bile içim ürperiyor artık. Bize en faydalı olduğun yere git. Al bir loca, orada takıl. Hem katkın da olmuş olur kulübe. Bir de 1. kaptansın değil mi sen :Z3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt