#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

at gözlüğüyle izlesende izlemesende göremezsin zaten.

Sabriyi savunan adamdan ne beklenirse :coffee:

Niye hakarete vuruyorsun ki işi ?

Seninle aynı düşünmek zorunda değilim,faşizan kafa yapından kurtulman lazım.

Sen beğenmezsin ben beğenirim,bu beni bağlar.

Kendi değerinize sahip çıkın her şeyden önce.

at gözlüğüyle izlesende izlemesende göremezsin zaten.

Sabriyi savunan adamdan ne beklenirse :coffee:

Hakarete varabilecek şeyler yazıp genelleme. Galatasaray'ın 10 yıllık başarısızlığını ve her mağlubiyeti asıl Sabri'ye bağlayan adamdan ne beklenirse dersem hoşuna gider mi?

Ben görüyorum,at gözlüğüyle izlemiyorum maçları ondandır belki.

arkadaşım kimse sabriye saygısızlık etmiyor zaten ettirmeyizde ama bu onu eleştirmiyeceğimiz anlamına gelmez. 10 yıldır bu takımda ve takıma katkı veremiyor bu sezon oynadıgı tüm maçlarda puan kaybettik. şimdi diyeceksin puan kaybettiğimiz maçlarda diğer 10 kişiyi niye yazmıyorsun ama o maçlarda sabrinin hataları yüzünden puan kaybettiğimizi hatırlatayım.

Niye hakarete vuruyorsun ki işi ?

Seninle aynı düşünmek zorunda değilim,faşizan kafa yapından kurtulman lazım.

Sen beğenmezsin ben beğenirim,bu beni bağlar.

Kendi değerinize sahip çıkın her şeyden önce.

Önce sen kendi değerine sahip çıkmalısın bence.Sen Galatasaray'a değil Sabriye sahip çıkıyorsun ve en büyük kötülüğü Galatasaraya yapıyorsun. Aman gerçi kimi beğenirseniz beğenin bu adamı yönetim gönderecek gerisi önemli değil.

Hakarete varabilecek şeyler yazıp genelleme. Galatasaray'ın 10 yıllık başarısızlığını ve her mağlubiyeti asıl Sabri'ye bağlayan adamdan ne beklenirse dersem hoşuna gider mi?

Kafanda bir sorun var demek hakaret değildir bunu hakaret olarak algılıyorsan yanlışın var.

Sabri Sarıoğlunu savunuyorsunuz ya nasıl bir sabır taşı var sizde anlamak mümkün değil

arkadaşım kimse sabriye saygısızlık etmiyor zaten ettirmeyizde ama bu onu eleştirmiyeceğimiz anlamına gelmez. 10 yıldır bu takımda ve takıma katkı veremiyor bu sezon oynadıgı tüm maçlarda puan kaybettik. şimdi diyeceksin puan kaybettiğimiz maçlarda diğer 10 kişiyi niye yazmıyorsun ama o maçlarda sabrinin hataları yüzünden puan kaybettiğimizi hatırlatayım.

Bütün suçu Sabri'ye atıyosunuz bulmuşsunuz bir günah keçisi vur Allah vur.

Kimse de demiyor ki bu Sabri Bordeaux maçında Milli Takımla Almanya maçında nası oynamış.

Şu fenerlilere malzeme veriyosunuz resmen ya.

10 yıldır adam elinden gelenin fazlasını yapıyor ne yapsın daha.

Önce sen kendi değerine sahip çıkmalısın bence.Sen Galatasaray'a değil Sabriye sahip çıkıyorsun ve en büyük kötülüğü Galatasaraya yapıyorsun. Aman gerçi kimi beğenirseniz beğenin bu adamı yönetim gönderecek gerisi önemli değil.

10 yıldır Galatasarayımıza hizmet eden Milli Takım'ımızın da değişilmezi olan bir oyuncuya sahip çıkarak ben yeterince vefalı davrandığımı düşünüyorum.

Bence sen kendi içinde çelişiyorsun.Sabri futbolu Galatasaray'da bırakacak o kadar.

Kafanda bir sorun var demek hakaret değildir bunu hakaret olarak algılıyorsan yanlışın var.

Sabri Sarıoğlunu savunuyorsunuz ya nasıl bir sabır taşı var sizde anlamak mümkün değil

bende anlamıyorum artık.. bunlara bakarsak servet ve gokhan zan türkiyenin en iyi stoperleri

Sabri ust duzey bi oyuncu degilki. Oynayacagi maksimum duzeyde bu. Ama duygusal oldugu icin medya Sabri yuzunden kaybedildi yazsa bi sonraki macta hata yapiyor. Sabriden kimse adam calimlamasini , 0a inip orta yapmasini beklemiyor. Sabri yetenekleri sınırlı bi futbolcu.

Sezon sonu tesekkur edip onumuze bakmaliyiz.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Kimse de demiyor ki bu Sabri Bordeaux maçında Milli Takımla Almanya maçında nası oynamış.

10 yıldır Galatasarayımıza hizmet eden Milli Takım'ımızın da değişilmezi olan bir oyuncuya sahip çıkarak ben yeterince vefalı davrandığımı düşünüyorum.

Bence sen kendi içinde çelişiyorsun.Sabri futbolu Galatasaray'da bırakacak o kadar.

iyi oynadığı maç sayısı sadece 2 maçmı ? başka yokmu ? biraz düşün belki vardır iyi oynadıgı maçlar. zaten sen kendin söylüyorsun 10 yıldır sadece 2 maçta iyi oynamış takımı katkı vermediğini itiraf ediyorsun

Allah korusun aman.Sezon sonu gönderilecek zaten 3.Lig'den isteyen çıkar mutlaka

Allah korusun aman.Sezon sonu gönderilecek zaten 3.Lig'den isteyen çıkar mutlaka

trabzon ister bence Barış örneği var

iyi oynadığı maç sayısı sadece 2 maçmı ? başka yokmu ? biraz düşün belki vardır iyi oynadıgı maçlar. zaten sen kendin söylüyorsun 10 yıldır sadece 2 maçta iyi oynamış takımı katkı vermediğini itiraf ediyorsun

Abi boşver ya şaka gibi ya :D

acaba Sabri üye oldu da mı yazıyor diye düşünmüyor değilim :D

Neyse beyler kalp kırmaya gerek yok,

Ben Sabri'yi beğeniyorum bence her zaman alternatif olacak bir oyuncu.

Birilerini istemeden üzdüysem de kusura bakmasın.

İyice millet kuş f5'li damgası vurmaya başladı kişisel görüşlerimizi de paylaşamıyoruz demekki.

Sağlık olsun.

İyice millet kuş f5'li damgası vurmaya başladı kişisel görüşlerimizi de paylaşamıyoruz demekki.

Sağlık olsun.

arkadaşım kımse sana damga felan vurdugu yok eleştiriye açık olman lazım

Sağlık olsun.
yanlis anlama ama fenerli degilsen rahatsizsin.. Hem o ne f5 felan? Ordan belli kus oldugun onlar kullanir o seyleri 6s, ***,f5.. Kes trasi.. Oynayamiyorsun..

yanlis anlama ama fenerli degilsen rahatsizsin.. Hem o ne f5 felan? Ordan belli kus oldugun onlar kullanir o seyleri 6s, ***,f5.. Kes trasi.. Oynayamiyorsun..

Herkesin bir hitab üslup tarzı var sen kendini Sherlock falan sanıyorsun sanırım kardeşim.Diğer Galatasaray forumlarında da her zaman f5 diyerek hitab ederim ben bu eziklere,diğerlerine de ***.Tarzım bu malesef :)

Gereksiz tartışmalarınız sürerse gerekli yaptırımlar uygulanacak.

Herkesin bir hitab üslup tarzı var sen kendini Sherlock falan sanıyorsun sanırım kardeşim.Diğer Galatasaray forumlarında da her zaman f5 diyerek hitab ederim ben bu eziklere,diğerlerine de ***.Tarzım bu malesef :)

Alper Mehmet Batdal için yazdıklarını şimdi gördüm ne yazmışsın bakalım

Bu adamı harcadık resmen ya.Belki de yerli Ibrahimovic olacaktı ama yedik bitirdik resmen.

Yine de ben umutluyum seneye Fatih hocamızla toparlanıp 10-15 gol atar diye düşünüyorum.

bunu yazmışsın art niyetli oldugun anlaşıldı oktay haklı

Valla siz ne derseniz diyin bu adam Türkiye'nin en iyi sağ beki.Hücumu kötü biraz ama yapacak bir şey yok.

Oynatmasını bilirsen Sabri takımın yıldızı olabilecek potansiyelde bir oyuncu bence.

pesde masterlig mi oynuyorsun oradan çıkıp hışımla bu yazıyı yazdın? Kardeşim az önce pes oynuyorduk dani alves saçma sapan yere düştü abimin dediği " bu ne la sabri gibi saçmalıyor" idi..Hücumu kötü biraz yazmışsında defansı iyi mi yani? neyden bahsediyorsun ? Şu mamalı soyadına bakınca aklıma antudan enstantaneler konusu geldi.

[alıntı yap]

ulucali - 19.03.2012 18:36

Maçın sonuna doğru daha fazla koşmaları mamalı olduklarının delilidir.Kan devaranı arttıkca mama nın tesiri artar..Yani bir takım maçın sonuna doğru yorulacağına daha çok koşarlarsa bilelim ki mamalanmışlardır..

Ben Gs ikinci yarı sonlara doğru durur diye düşündüm..Ancak 70 den sonra daha çok koştuklarını görünce mamalı olduklarını değerlendirdim..

Benim şüphem 2-4 lük Gaziantep maçından sonra bu işe başladılar..

Bence mama kontrolu yapılan noktalarıda ellerine geçirmişler‚kafalarına göre mama yapıyorlar..

Abduraman ın yönetici olduğu yerde her şeyi beklemeliyiz..

Bence federasyon susmaları için çanak tutuyor..Trabzon-Fenerbahçe maçıda böyle geçebilir..Onlarda zaman zaman mamayı seviyor.

adam einstein beyler:D

Lütfen gidip şu kim jong il esaretindeki halk gibi düşünen kör gözlü antucuların yanında alexi hagi ile kıyasla, uefa kupası tesadüf de ne bileyim zırvala bişeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt