#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Lütfen gidip şu kim jong il esaretindeki halk gibi düşünen kör gözlü antucuların yanında alexi hagi ile kıyasla, uefa kupası tesadüf de ne bileyim zırvala bişeyler.

Aklıma kuzey korelilerin ağlama görüntüleri geldi :D

fenerliler de küme düşünce ağlarlar öyle o gün görüntülerini kaydetmek gerek :D

Aklıma kuzey korelilerin ağlama görüntüleri geldi :D

fenerliler de küme düşünce ağlarlar öyle o gün görüntülerini kaydetmek gerek :D

kim jong ill // paralel evrende kim jong ill

zaten yapılmışı var : p

Neyse sayın Mamalı yorumu silebilir misin dersen yorumumu silerim, konu uzamaması eğer Galatasaraylıysan ikimiz açısından iyi olabilir gibi geldi.Sonu tartışmaya gider diye söylüyorum daha ilk mesajdan.

Alper Mamali kus aga dedik polemige girmeyin dedi satrani.. Ceza yemek istemiyorum kus yuzunden.. Benim soyadim diyor.. 21 yasinda olacaksin Facebookun olmiycak? Burda kimle dalga gectigini bilmiyor duzenbaz herif..

Alper Mamali kus aga dedik polemige girmeyin dedi satrani.. Ceza yemek istemiyorum kus yuzunden.. Benim soyadim diyor.. 21 yasinda olacaksin Facebookun olmiycak? Burda kimle dalga gectigini bilmiyor duzenbaz herif..

Benim.bile facebookum var 4 senedir girmiyorum dogru duzgun ama, duruyor :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Çok büyük günah alıyorsun birader,Allah bir gün sana da böyle bir çamur yemeyi nasip eder inşallah.

Yazıyor ya birader gerçek ismim sana yalan borcum mu var neyin derdindesin sabahtan beri kuş antu tutturdun gidiyorsun.Neyse daha fazla yazmayacağım istediğini düşünmekte serbestsin.

Bu forumda bir cok Fenerbahce'li, Besiktas'li uye var. Hepside cok guzel, seviyeli yorumlarda bulunuyor. Ama sen GS'li oldugunu iddia edip insanlari provoke ediyorsun ve bu da ceza alma sebebi. Ceza kurallarini okumani oneriyorum...

2. yarı girip takımın yapısının değişmesi tesadüf mü acaba

ya da pas oyununda bir çakıl taşının bile önemi büyük mü

çünkü küçük taşı çekersen büyük kayda yerinden oynar ve o kaya da çevreyi etkiler kademeye 1 saniye geç girmek pozisyon verir ayağından topu 1 saniye geç çıkarmak pozisyonu yok eder

yıllarca bam varken bişey olmaz dedik bu sene sonuç ortada kaybedilen değerlere(lincon.rejkard,misi,elano,hatta keita....) ve yıllara yazık

sabri iyi niyetli ama son sakatlıktan sonra mücadele bile etmiyor eskisi gibi bunun sebebi ne olabilir bir çok pozisyonda elini beline atıp bekliyor sezon başında da çok iyiydi

Adam resmen top kaybetme makinası ya..

Ayağına gelen her top rakip için nimet..

Aman abi otur sen gözünü seveyim..

söyle baka baka, rakibin ayagina yine pas atacan mi....

ortalarin ya outa , yada kalecinin kucagina gidecek mi yine...

Ah Sabri ah takım level atlayınca sen altta kaldın,sırıtmaya başladın.

Has Galatasaraylısındır eminim,seni sen yapan Galatasaray,ama olmuyor be aga.

538139_332645616794140_146595108732526_818054_1805596364_n.jpg

yorumsuz

Mars'a gidiyormuş, mutlu oldunuz mu resimden insan/futbolcu analizi yapan colordaşlar?

Arkadaslar sabri gitsin sabri kalsin muhabbetine bir son verelim artik. Takimin basinda iyi bir patron var isterse biletini keser zaten.

Ben de simdilik olumsuz gozle bakiyorum sabri'ye ancak aydin'daki degisimi gordukce sabirla bekliyorum terim'in etkisini.

Sabri'nin olayi hizi degil mi? Bunu kaybetmis bariz. Eski hizini yakalrsa pozisyonlari daha rahat alacaktir.

Ben umutsuz degilim, yapici tartisalim lutfen.

ahaha resimde 4 kisi normal duruyor sabri ucuyor lan, sabri farklidir. benzemaz kimse sana

Kendi tuttuğu takımın futbolcusuyla dalga geçen, benim gözümde dalga geçilenden daha değersizdir. Eleştirinizi yapın ama dalga geçmeyin. Ayıptır. Adam bu psikolojiyle oynuyor kaç yıldır, gıkı çıkmadı. Şu kadar baskıyı siz alsanız intiharı bile düşünürsünüz belki.

Sabrinin yerinde olsa şu dk şu saniye idmanlara katılmazdım.. Eskiden sabriyi niye tartışırlar anlamazdım alay ederdiler hep sabrinin hızlı iyi bir Galatasaraylı olduğunu derdim amaaaaaa Galatasaray a zarar veriyor zararı geçtim palyanço olmaya başladı hem sabriyi sevenleri üzüyor hemde kendi üzülüyor.. Kendi için gitmesi gerek TARİHH KEWELL GİBİ NEİLL GİBİ BAROŞ GİBİ FUTBOLCULARI YAZMAZ EMRE AŞIK GİBİ BÜLENT KORKMAZ GİBİ ARDA GİBİ SABRİ GİBİ FUTBOLCULARI YAZAR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt