#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Güzel gol attı. O bölgeye girdiğini hatırlamıyorum daha önceden. Kaleye yakın olduğunda atıyor demek ki. :)

Helal olsun sabri, seninle dalga gecenlere en güzel cevabı verdin, hele ki o golden sonraki sahnen harikaydı, tebrik ederim. Bir tebrik de Fatih Hocaya olsun. Sabriyi kurtların önüne atmadı, harcamadı tebrikler fatih hoca.

Sabri benim hatırladığım hücum bölgesinde oynuyordu zaten ilk çıktığında. Hızlı diye sağ kanada kaydırıldı. Sonra da Hasan Şaş'ın, Linderoth'un falan sağ bek oynatıldığı arayış döneminde geriye çekildi.

genç milli takımlarda forvet arkası 10 numara diye tabir ettigimiz adamın görevlerini üstleniyordu ama yetenekleri ilerlicegine gün geçtikce varolan yeteneklerinide kaybetti belki yanlış bölgelerde oynatılmasınında etkisi var ama sabri mental açıdan bir üst seviyeyi kaldıramadı ortalama bir futbolcu olarak kaldı

546973_283601331716664_119416468135152_612697_2122720229_n.jpg

Sarp Sarıoğlu ve Abdurrahim Albayrak :)

Sarpinho Sarioglu vatana, millete, camiamiza hayirli olsun :)

Bilen bilir sürekli seni eleştiririm ama eleştiririm dalga geçmem.Şu maçta attığın golden sonra oğlunun yanına gelmen orada bulunan Aydın'ın Yekta'nın Mehmet'in seni ayakta alkışlaması Fatih hocaya sarılışın Melo'nun Emre Çolak'ın seni tebrik edişi şuan yazarken bile tüylerim diken diken oluyor hele maçtayken ağlattın be adam.Hani diyoruz biz bir aileyiz diye biz bir aileyiz hem de kocaman bir aileyiz.

Sabri'nin her ne kadar takıma artık bir katkısı olmayacağını savunsam da bugünkü gol vuruşu çok iyiydi be reyiz!

Bilen bilir sürekli seni eleştiririm ama eleştiririm dalga geçmem.Şu maçta attığın golden sonra oğlunun yanına gelmen orada bulunan Aydın'ın Yekta'nın Mehmet'in seni ayakta alkışlaması Fatih hocaya sarılışın Melo'nun Emre Çolak'ın seni tebrik edişi şuan yazarken bile tüylerim diken diken oluyor hele maçtayken ağlattın be adam.Hani diyoruz biz bir aileyiz diye biz bir aileyiz hem de kocaman bir aileyiz.

Arka sokaklar'da sandım bir an kendimi. Hatta yalçın pisliğin teki terim baba diyesim geldi bir an.

Gol atti alternatif olmaya hak kazandi:) Kalsin Reis :)

Ooooo bi gol attı diye sabriciler çoğalmış.. :) Neyse bu u dönüşü yapan arkadaşlar yarın sabri gene saç baş yoldurursa burada gelip sızlanmaya hakkınız yok.. :)

Bu arada görüşüm tabi ki değişmedi, sabri bir an önce gönderilmelidir. Sorun onun karakteri veya şahsiyeti ile ilgili değildir. Sabri Galatasaray takımının topçusu değil, binlerce kez yazdık. Ordu gibi saldım çayıra mevlam kayıra bi takıma bi gol attı diye omuzlarımıza almamızı beklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt