- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
- Eboue'den üst düzey tabi ki değil.
- Genel konuştum bizzat sana bir laf etmedim.
- Sabri 10 yıldır Galatasaray yönetimlerine el bombasıyla odalarına girip, bana 3-4 yıllık sözleşme imzalatacaksınız diye bir baskı kurmuyordur sanırım. Sabri'yi isteyen Galatasaray yönetimi, şu an forumda hiç futboldan anlamayan bir adama davet gelse ''gel kaleci ol'' diye herkes gider. Kısaca Sabri ben zorla oynayacağım veya zorla Galatasaray'da olacağım diye diretmiyor.
Şimdi gelelim genel olguya;
Sabri gibi Galatasaray'lı, terbiyeli, düzgün bir yaşantısı olan adama yapılan hakaretler ve dalgalar benim zoruma gidiyor. Kötü bir sezon geçirebiliyor olabilir ama her maçta yenilen gol sonrası veya her puan kaybedilen maç sonrası günah keçisi Sabri ilan edilemez.
arkadaş ilginç şekilde düşünüyorsun sabri konusunda. sanki yedek bekletilemez bir oyuncuymuş gibi Eboue den daha üst düzey bir adammış gibi yazıyorsun.
Eboue nin sağ beke geçtiği ilk maç kayseri maçı. o da ligin ilk yarısının sanırım 6-7 haftasından sonra. belki daha fazladır. O maçtan sonra Galatasaray deplasmanlarda 7 maç üst üste gol yemedi. semihinde kayseri maçıyla başlayan forma bulma şansı devam etmesi Ebouenin sağ bekteki inanılmaz performansı ujfanın defansa önderlik etmesi Hakanında o güne kadar kötü giden performansını en azından defansif anlamda olumlu şekilde arttırdı. Musleranın da gün geçtikçe defansla uyumu ve Selçuk-Melo ikilisinin mükemmele yakın performansları Galatasarayı defansif anlamda taş gibi takım olgusuna kavuşturdu.
Ben sabri kaptanı kurban felan ilan etmedim. Sabriye karşı en ufak bir saygısızlığım olmamıştırda. Ayrıca Sabriyi genel anlamda beğenirdim eskiden. Ama ve lakin Sabrinin takıma yararı yok artık. Dün oyuna girdiğinde değişen skorda sırf onu suçlu bulmuyorum. Genel anlamda son maçlarda ne zaman girerse girsin takıma olumlu katkısı olmuyor. defansif anlamda bile yararı olmuyor. şimdi bunu yedek bekletiliyor bu yüzden böyle oldu diye savunmaya kalkışma yine. Galatasaray kulubü burası yedek bekliyorsun diye kendini salman bırakman motivasyonunu bozman kabul görmeyecek tutum ve davranışlardır.
- Eboue'den üst düzey tabi ki değil.
- Genel konuştum bizzat sana bir laf etmedim.
- Sabri 10 yıldır Galatasaray yönetimlerine el bombasıyla odalarına girip, bana 3-4 yıllık sözleşme imzalatacaksınız diye bir baskı kurmuyordur sanırım. Sabri'yi isteyen Galatasaray yönetimi, şu an forumda hiç futboldan anlamayan bir adama davet gelse ''gel kaleci ol'' diye herkes gider. Kısaca Sabri ben zorla oynayacağım veya zorla Galatasaray'da olacağım diye diretmiyor.
Şimdi gelelim genel olguya;
Sabri gibi Galatasaray'lı, terbiyeli, düzgün bir yaşantısı olan adama yapılan hakaretler ve dalgalar benim zoruma gidiyor. Kötü bir sezon geçirebiliyor olabilir ama her maçta yenilen gol sonrası veya her puan kaybedilen maç sonrası günah keçisi Sabri ilan edilemez.