#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

arkadaş ilginç şekilde düşünüyorsun sabri konusunda. sanki yedek bekletilemez bir oyuncuymuş gibi Eboue den daha üst düzey bir adammış gibi yazıyorsun.

Eboue nin sağ beke geçtiği ilk maç kayseri maçı. o da ligin ilk yarısının sanırım 6-7 haftasından sonra. belki daha fazladır. O maçtan sonra Galatasaray deplasmanlarda 7 maç üst üste gol yemedi. semihinde kayseri maçıyla başlayan forma bulma şansı devam etmesi Ebouenin sağ bekteki inanılmaz performansı ujfanın defansa önderlik etmesi Hakanında o güne kadar kötü giden performansını en azından defansif anlamda olumlu şekilde arttırdı. Musleranın da gün geçtikçe defansla uyumu ve Selçuk-Melo ikilisinin mükemmele yakın performansları Galatasarayı defansif anlamda taş gibi takım olgusuna kavuşturdu.

Ben sabri kaptanı kurban felan ilan etmedim. Sabriye karşı en ufak bir saygısızlığım olmamıştırda. Ayrıca Sabriyi genel anlamda beğenirdim eskiden. Ama ve lakin Sabrinin takıma yararı yok artık. Dün oyuna girdiğinde değişen skorda sırf onu suçlu bulmuyorum. Genel anlamda son maçlarda ne zaman girerse girsin takıma olumlu katkısı olmuyor. defansif anlamda bile yararı olmuyor. şimdi bunu yedek bekletiliyor bu yüzden böyle oldu diye savunmaya kalkışma yine. Galatasaray kulubü burası yedek bekliyorsun diye kendini salman bırakman motivasyonunu bozman kabul görmeyecek tutum ve davranışlardır.

- Eboue'den üst düzey tabi ki değil.

- Genel konuştum bizzat sana bir laf etmedim.

- Sabri 10 yıldır Galatasaray yönetimlerine el bombasıyla odalarına girip, bana 3-4 yıllık sözleşme imzalatacaksınız diye bir baskı kurmuyordur sanırım. Sabri'yi isteyen Galatasaray yönetimi, şu an forumda hiç futboldan anlamayan bir adama davet gelse ''gel kaleci ol'' diye herkes gider. Kısaca Sabri ben zorla oynayacağım veya zorla Galatasaray'da olacağım diye diretmiyor.

Şimdi gelelim genel olguya;

Sabri gibi Galatasaray'lı, terbiyeli, düzgün bir yaşantısı olan adama yapılan hakaretler ve dalgalar benim zoruma gidiyor. Kötü bir sezon geçirebiliyor olabilir ama her maçta yenilen gol sonrası veya her puan kaybedilen maç sonrası günah keçisi Sabri ilan edilemez.

Lazio Rom un antrönörü cikip diyor ki, keske 4-5 hafta sakat olmasaydi Miroslav Klose, daha iyi yerlerde bitirirdik, bugün sahda degildi, ama takimin yaninda, ve bu bile galibiyete yetti.

ellin adami nasil yorum yapiyor, biz halen inanmiyoruz ki Sabri ne futboldan anliyor ne de basketbol dan. Ilk girdigi gibi pas verdi rakipe az kalsin bire bir olcakti o pozisyon.

reis sen oynama bu maçta ya oynadığın bütün maçlarda puan kaybetmişiz... Allah'ın varsa oynama sakatım filan de 18e bile girme

Sabriyi sevmem ama Sabri diye cok sacma elestiri oluyor..

o yenildigimiz maclarda Urfalida vardi, Semihte vardi, Selcukta vardi gecin orasini..

sevilla nerelerdesin ya iste sabri ye biz de bırakalım gitsin

dünya hali işte sabri herkesin diline sakız olmuş adamla ilgili gırgırın şamatanın haddi hesabı yok peki sabri tehditlemi sözleşme imzalattı şimdiye kadar yönetimlere kendisine yapılan onca eleştiriye seviyesiz espiriye sesmi çıkardı, volkan gibi emre gibi tuttuğu takımın haricindekileri rencide edecek hareketlerdemi bulundu. kısmetsiz beceriksiz galatasarayın oyuncusu değil diyebiliriz ama iyi niyetinden zerre şüphemiz yok.spor sitelerinde sabrinin şanssız istatistiği diye haberler var maksat ne bizleri incitmek.akıbeti ne olur sene sonunda bilinmez ama bu haftaki maçta bize şampiyonluğu sabrinin golü getirse ne dersiniz benimkisi bir hayal yada bir ümit eğer olursa öyle bir şey adı ULUBATLI SABRİ REYİZ olsun

Bu hafta ilk yarı sabri sağ çizgide ebue nin önünde oynamalı.60 dan sonra yerini aydına bırakmalı.

-------------Muslera----------------

ebue --- Semih -- Uifalusi -- Hakan

Sabri -- Selçuk -- Melo -- Engin

--------- Emre -----------------

----------Elmander------------

Bu hafta ilk yarı sabri sağ çizgide ebue nin önünde oynamalı.60 dan sonra yerini aydına bırakmalı.

bende bu kadronun mantikli olduguna inananlardanim

sabri varsa 9 kişi maça çıkmamız daha selametimize olur bence zira yararı yok zararıda olmasın adam eboueyide harcıyor bjk maçında bi pozisyon varki eboue çizgide o da 1 metre ötesinde duruyor ebouenin bi de heriften topu alıyor üstelik kahrediyor yahu

bence

--------melo----selçuk----

-elmander----------engin-

-----aydın---necati-----

aydın maça forvet başlamalı yardırır fener savunmasını fatih hoca sever böyle sürprizleri

Allah korusun.

Necati,Sabriyi cikaralim GS kadrosunda................forumdaki kadrodan!

Renktaslarin moralini bozmayalim :D

:sgr: :sgr:

Adamlar golü buluna kadar bize baskı kurmak isteyecekler, golü buldularmı kontra oynayacaklar.

Bu sebeple ilk golü atan kupayı alır.Çok klas ayaklara sahip değiliz, öyle 30 metreden çakacak ,yada ceza sahasının içinde aldığı topu gol yapan adamlarımız yok.Bırakın bunları kaleci ile karşı karşıya kaldığımız pozisyonlarda benim içimden aha golü atacak heyacanı gelmiyor.

Golcü forvetlerimiz yok, 4-4-2 nin iki forveti pres yapmaktan başka bir işe yaramıyor, playofflarda iflas ettik.İlerde tek forvet hemen arkasında baskı yapan kovalayan bir 10 numara (emre ve ona destek veren engin) daha çok iş yapar.

Bu maçta kanatlardan gelecekler, sol kanadı stoh ve zigler çok etkili kullanıyor önlerine bir tıpa olarak sabri koyulmalı, bu ebue nin ofansa çıkışını rahatlatır.Bu maçta sabriye ihtiyacımız var (aydında olabilir ama sabri sanki bu maçta daha iyi oynar gibi), inşallah oynar.

dalga mı geçiyorsun arkadaş? bu kadar şeyden sonra hala Sabri'nin oynamasını isteyen Fenerlidir!

dalga mı geçiyorsun arkadaş? bu kadar şeyden sonra hala Sabri'nin oynamasını isteyen Fenerlidir!

Sen kimsin de, Sabri'nin oynamasını isteyen Fener'lidir gibi provoke edecek bir laf kullanıyorsun? Haddini bil germe ortamı.

sabri defansif anlamda bile katkı vermiyor. enginin savunması daha etkili anasını satayım o derece düşmüş adam.

sabri-sarioglu-gormus-moussa-sow-bakisi_213954.jpg

Sen kimsin de, Sabri'nin oynamasını isteyen Fener'lidir gibi provoke edecek bir laf kullanıyorsun? Haddini bil germe ortamı.

ortalığı germiyorum kardeşim. sabri takımın anasını ağlatıyor. katkı vermek şöyle dursun Eboue'nin işini bozuyor,kafasını karıştırıyor. Girdiği her maç nerdeyse puan kaybettik.

Ki, BJK maçında oyuna girdiğinde kahvehanedeki Fenerliler alkışlıyorlardı,seviniyorlardı. Ki sevinmelerinde haklı çıktılar!

sabri sırf koşuyor diyemi oynasın diyorsunuz. adam bir pas hatasıyla kalemizde pozisyon verdirtme kabiliyetine sahip. eksik kalsın arkadaş. bir adam yanındaki herife nasıl pas atamaz. ben bunu gördüm sabride.

Sabri tüm taraftarlık duygularınla takımı kulübeden destekle oyuna girme sakın.

Umarim fb macinda kadroya alinmaz. Son macta girdikten sonra olanlari gördük. Onun yerine baska bir oyuncu girseydi, mac daha farkli bitebilirdi bizim acimizdan.

Ama o girince, 2-0 öndeyken, mac bir anda 2-2 oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt