#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ona buna kulübe değil içinde biraz olsun sevgi ve merhamet kırıntısı varsa GİT !

Gitsin, belki avrupada eh peh takimda azcik egitim alip döner. Suan ne bize ne kendisine bisey yariyor, cok berbat oynuyor. Malesef Futbolun normal bilgileri bile bilmiyor, havaylan calsiyor, oyunu da öyle malesef...

galatasaray'da gitmek isteyen gönderilir hep öyle olmuştur. istemeyen de gitmemiştir.

metin oktay

Kalırsa, kendisini seven azınlığı bile kendisinden nefret ettirecek. (seven de sırf galatasaraylı ve altyapıdan diye seviyor ya)

Ama gitmeyecek, masaya oturacak yönetimle, ne derlerse kabul edecek, takımda kalacak ve puan kaybettiğimiz maçlarda yine o oynamış olacak. Lütfen daha da nefret ettirmeden güzelce ayrıl işte sen de şampiyonlukla gitmiş oluyorsun hem.

8 yıldır her gelen hoca orta yap diyor topu dışarı atıyor acaba biz taraftar olarak kampanya başlatıp imza at desek başka kulübe imza atar mı..

Bugün TRT'de Euro 2008 maçlarını gösterdiler.Lahm'a ne feyk koymuş öle ya.Nerdesin Sabri ? :(

Gün itibariyle Galatasaray futbolcusu değildir, yani gitti diyebilirmiyiz bilmiyorum ama şu anda aşırı mutluyum, yeter artık senden çektiğimiz Sabri..Yıllardır saçmaladın, artık git ve kurtulalım senden.. Tribüne çık, amigoluk yap, ama lütfen kadro da yer alma ..

ufak bir not: ben Sabri'nin sözleşmesinin UEFA'nın alacağı karara bağlı olduğunu düşünüyorum.. eğer UEFA ceza vermezse Sabri güle güle, gelsin transfer.. ama eğer verirse Sabri ne yazık ki kalır takımda.. ama her iki ihtimalde de kalmasın kardeşim

Sabri iyi bir Galatasaray'lidir, Reyiz dir, ama iyi bir futbolcu degildir.

Galatasaray'da oynayacak adam degildir, sadece ruh ile olacak seyler degil bunlar.

Yillardir bu futbolcular'dan çektik;

Ayhan, Sarp, Baris, Servet, Topal (bizdeyken sürekli sakat idi), Baros (ilk senesinden sonra bel bagladik ama sürekli sakat'ti), Sabri, Arda (geçen sezonlarda sürekli sakat idi), Aykut (sans tanidiginda hep bocaladi).

Artik bu isimlerden tamamen kurtulmamiz lazim, o yüzden Sabri'nin gitmesi sart.

Hamit gelirse de zaten sag bekte Ujfalusi de Hamit'de Eboué'ye daha iyi alternatif olur

Yeni transferler kadar Sabri'nin durumunu da merak ediyorum, yine kalır gibi geliyor bana düşük ücreti kabul ederse.

Şu 26 yaşında futbolu bırakan İsviçreli oyuncu gibi zirvedeyken bırakması lazım futbolu :asd: Sonra teknik ekibimize geçebilir,motivasyon arttırır,candır (:

599550_10150874756223063_173160973062_10069977_1016190737_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt