#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabri ortaya

3lü cektir tayfaya

255516_423693897666020_1735652070_n.jpg

:D

Gıkını çıkarmıyor lan. O kadar iğrençliğe rağmen, hala taraftara tapıyor, saygı duyuyor.

Aşırı saygılı, kibar, beyefendi bir adam.

Yemin ediyorum, Galatasaray'ın gelmiş geçmiş, en efendi, en saygı duyulası bir futbolcusudur.

Oğlum olsun adını Sabri koyacağım o derece çok seviyorum bu adamı.

euro 2008 de döktürdü bu adam...:D lahma çalımını unutmadık.

Bu sezon tas catlasa 5 macta forma giyecek olan bir adam icin verilen yillik ücret cok fazla. Sezon sonunda jübile teklifi yapalim diyecegim ama yasi da daha cok genc. Sezon sonunda Baros, Riera(bu ikiliyi devre arasinda da postalasak olur), Ceyhun ve Sabri'ye(maasinda indirime giderse kalsin) bir alici bulmamiz gerekiyor.

Bu sezon tas catlasa 5 macta forma giyecek olan bir adam icin verilen yillik ücret cok fazla. Sezon sonunda jübile teklifi yapalim diyecegim ama yasi da daha cok genc. Sezon sonunda Baros, Riera(bu ikiliyi devre arasinda da postalasak olur), Ceyhun ve Sabri'ye(maasinda indirime giderse kalsin) bir alici bulmamiz gerekiyor.

Nevizade'de olsaydık 3 harfli bir kelimeyle cümleme başlardım sevgili dostum.

Riera gibi bir adam oturduğu yerden 3M € alırken, Sabri'nin aldığı paraya neden takıldın. Eboue sakatlansa veya AK'ye gitse onun yerine, ayakta duramayan Hamit mi oynayacak?

Aldığı 700.000 euroya laf yapılıyor.Yazık.

Nevizade'de olsaydık 3 harfli bir kelimeyle cümleme başlardım sevgili dostum.

Riera gibi bir adam oturduğu yerden 3M € alırken, Sabri'nin aldığı paraya neden takıldın. Eboue sakatlansa veya AK'ye gitse onun yerine, ayakta duramayan Hamit mi oynayacak?

Evet Hamit oynayacaktir. Sabri'nin bu sezon forma sansi bulmasi cok zor. Terim Sabri'yi bu sezon hicbir macta 18'lik mac kadrosuna bile almadi. Ceyhun, Baros, Riera ve Sabri'ye verilen para tam anlamiyla bosa gidiyor, bu yüzden de en gec sezon sonu bu gereksiz yükten kurtulmamiz gerekiyor.

Evet Hamit oynayacaktir. Sabri'nin bu sezon forma sansi bulmasi cok zor. Terim Sabri'yi bu sezon hicbir macta 18'lik mac kadrosuna bile almadi. Ceyhun, Baros, Riera ve Sabri'ye verilen para tam anlamiyla bosa gidiyor, bu yüzden de en gec sezon sonu bu gereksiz yükten kurtulmamiz gerekiyor.

Sabri gereksiz bir yük değil. Takımın ikinci has sağ bekidir.

Neyse tartışmayacağım, herkesin doğrusu kendine.

Futbol Ateşi, Bugün Saat 22.00'da Trt Spor'da.

Konuk : Sabri Sarıoğlu :ayatollah:

Sabri'ye saldıranları kesinlikle anlamıyorum bence Türkiye standartlarında gayet iyi bir oyuncu hatta tempo olarak bölgesinin en iyisi yerli oyuncular içinde.. Zaman zaman kadroda yer bulacaktır bu sezon..

[video=youtube;lQIg9jyMY_o]https://www.youtube.com/watch?v=lQIg9jyMY_o[/video]

Geno maçında gayet iyi gözüküyor.. Aynı şekilde Amrabat ve Çağlar'da ..

nasıl futbolcu olmuş ? şaşırdığım insan.bu adam galatasarayda oynuyorsa ben madrid.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt