#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Umarım bu maçtan sonra hep oynamaz. Keşke yerine Aydın girseydi.

Eboue'nin aklı Afrika kupasında galiba. Artık önümüzdeki haftalarda Sabri oynar. Sabri rakip kovalayan ve pres yapan bir futbolcu olduğu için Hamit' in kaçırdığı rakipleri rahatlıkla durdurur.

ne hareketi lan zaten bastırıyoduk artistikten başka naptı

o hakeme horozlanması varya ben hoca olsam onu orda yerin dibine çakarım hemde top bizim sabri efendiden çıkmış hem suclu hem güçlü. bide taraftara oynaması varya

Ah bu ergenler.

hyr dogruları söylemekle meşgulum hakeme artizlendigi pozisyona tekrar bak top sabriden cıkıyor

Olabilir. Ondan sonra baskasina deydigini dusunup yanilmis olabilir. Ama senin konusma tarzin, saygisizliktan baska birsey degil. Zaten maalesef bizim taraftarimiz oyuncularina nasil saygi gosterecegini bilmiyor ve ornekler bu forumda cok acik one cikiyor.

Doğru işler yaptı.

yanlis islerde yapti

ya abi anlamiyorum, dk olmus 87 falan, rakip zaman kazandirmak icin ne yapayim diye kafa yoruyor, gidip sacma sapan kart görüp 40 saniye kazandiriyorsun heriflere.

ki, o pozisyonda top harbiden sabriden cikmisti tekrarini gösterince.

ben yanlis görmediysem tabi.

butür pozisyonlarda kafayi yiyorum ya yeminle..

10 saniye bile 1 dk gibi birsey

rakip zaman kazanmak icin g.tünü verir

siz gidip ekmegine yag sürüyorsunuz adeta

dany mesela, sacma sapan sut cekip orta sahadan hem ataktan etti bizi, hem rakibe zaman kazandirdi, bi 40 saniye de o olay caldi.

Olabilir. Ondan sonra baskasina deydigini dusunup yanilmis olabilir. Ama senin konusma tarzin, saygisizliktan baska birsey degil. Zaten maalesef bizim taraftarimiz oyuncularina nasil saygi gosterecegini bilmiyor ve ornekler bu forumda cok acik one cikiyor.

olamaz prof futbolcu hakeme itiraz edemez ama normal etse yine hoş karşılarım ama karsısına geçip headbang yapamaz takımı ve taraftarı provoke edemez

İtirazı çok saçmaydı. Ki ordada hakem haklıydı sabriden çıktı o top

olamaz prof futbolcu hakeme itiraz edemez ama normal etse yine hoş karşılarım ama karsısına geçip headbang yapamaz takımı ve taraftarı provoke edemez

Haha, 'headbang yapamaz' lafina guldum. Harekete her nekadar yanlis olsada, bizim kendi oyuncumuza gosterdigimiz dusmanlik, hele hele bu forumda, beni cok uzuyor. Senin Sabriye verdigin tepki bana ters gelmesi sarki sozunden cok, sarkinin tonundan ibaret.

Haha, 'headbang yapamaz' lafina guldum. Harekete her nekadar yanlis olsada, bizim kendi oyuncumuza gosterdigimiz dusmanlik, hele hele bu forumda, beni cok uzuyor. Senin Sabriye verdigin tepki bana ters gelmesi sarki sozunden cok, sarkinin tonundan ibaret.

ben açıkca soylıyım sabrinin şutuyla sacıyla başıyla falan dalga gecmem ama böyle bi macta hemde hakemin kart göstermekten çekinmedigi maçta sabri dany melo gibi ne zaman ne yapacagı belli olmayan oyuncuların kart görmesi kimi tedirgin etmez. meloda itirazdan yedi kartı, sabri o itirazdan kart yeseydi benim altımdaki dikenler cogalacaktı hakem nası kart göstermedi ona da şaşırdım. ama 28 yaşına gelmiş bi oyuncunun bu tip hareketi beni deli etti acık acık söyledim genç oyuncu olsa tamam dersin

Eger Cluj bu kadar defansif oynamasaydi gorurduk eboue'yi. Neresini savunuyorsunuz anlamadim. Orta sahadan orta aciyor, mantiga bak.

Ebouenin bu maçta oynamasını nasıl bekledin ? Eboue aldı mı 45 metre yardıran bi oyuncu top sürülecek zemin mi vardıda havadan oynamayıp yerden oynayacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt