Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.691
- 969
- 1.873
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
sabri bu formla ebouyi kesersin reis
sabri bu formla ebouyi kesersin reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne hareketi lan zaten bastırıyoduk artistikten başka naptı
o hakeme horozlanması varya ben hoca olsam onu orda yerin dibine çakarım hemde top bizim sabri efendiden çıkmış hem suclu hem güçlü. bide taraftara oynaması varya
Sen bence biraz kendine gel. Etrafina, gel gecen'e laf atmakla mesgulsun burda.
hyr dogruları söylemekle meşgulum hakeme artizlendigi pozisyona tekrar bak top sabriden cıkıyor
reis , bence eboue kesecek .
Doğru işler yaptı.
reis , bence eboue kesecek .
Olabilir. Ondan sonra baskasina deydigini dusunup yanilmis olabilir. Ama senin konusma tarzin, saygisizliktan baska birsey degil. Zaten maalesef bizim taraftarimiz oyuncularina nasil saygi gosterecegini bilmiyor ve ornekler bu forumda cok acik one cikiyor.
olamaz prof futbolcu hakeme itiraz edemez ama normal etse yine hoş karşılarım ama karsısına geçip headbang yapamaz takımı ve taraftarı provoke edemez
Formsuz Eboue > Sabri
Haha, 'headbang yapamaz' lafina guldum. Harekete her nekadar yanlis olsada, bizim kendi oyuncumuza gosterdigimiz dusmanlik, hele hele bu forumda, beni cok uzuyor. Senin Sabriye verdigin tepki bana ters gelmesi sarki sozunden cok, sarkinin tonundan ibaret.
Eger Cluj bu kadar defansif oynamasaydi gorurduk eboue'yi. Neresini savunuyorsunuz anlamadim. Orta sahadan orta aciyor, mantiga bak.
Ebouenin bu maçta oynamasını nasıl bekledin ? Eboue aldı mı 45 metre yardıran bi oyuncu top sürülecek zemin mi vardıda havadan oynamayıp yerden oynayacak ?