#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Defanstan şişirdiği toplar dışında iyiyidi. Bir kaç kez oyunu iyi açtı. Genel olarak beğendim diyebilirim.

Helal olsun sana Sabri. Bugün tek kelime ile harikaydı. Gerek defansta, gerekse hücumda en iyisini yaptı. Hamitle iyi anlaştı. :yenieek:

böyle devam et dostum her zamn bu takımda kalmalı

aferin, geçen sene bize kötü dakikalar yaşatmıştın eboue' nin yokluğunda :)

En iyi rotasyon oyuncusu Sabri'dir..Hiçbir zaman sezon başı planlamasını onun üzerine kurulması profesyonelce olmaz ama o olduğu müddetçe sağ bekte Eboue'nin yokluğunda adam sıkıntısı da yaşamayacaz..

Şaşırtıyorsun bizi Sabri :) O güzel çocuğunun gözlerinden öperim.

Taraftarlarımızın bir kısmını utandırıyor. Ama olumlu bir utandırma, o yüzden kimsenin kızacağını sanmam. :) Sabri her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış bir futbolcudur, bari bu günden sonra destek olun. Kötü eleştrileri hak etmiyor çünkü.

Hamit ve semihin cok katkisi oldu sabriye

Çok iyiydi açık böyle devam bir tık daha üzerine çıkabilse bu seneki Eboue'yi kesmesi sürpriz olmaz.

Helal olsun kaptan, mücadelen, hırsın ve karakterli yapın yeter.

Aşırı derecede bıktım bu adamdan ne kadar iyi oynarsa oynasın gitmesini istiyorum ki zaten iyi oynadığını düşünmüyorum aldığı her topu muz şeklinde ileriye vurmasından iğreniyorum.Ve ayrıca mücadele ediyor ve Galatasaray'lı diye bir adamın takımda tutulmasıda saçmalığın son noktasıdır. :yenieek:

Böyle oynamaya devam ederse Eboue'yi keser.Valla helal olsun

Aşırı şekilde nefret edenlerin yerli sağ bek önerisinde bulunmasını talep ediyorum.

Aşırı derecede bıktım bu adamdan ne kadar iyi oynarsa oynasın gitmesini istiyorum ki zaten iyi oynadığını düşünmüyorum aldığı her topu muz şeklinde ileriye vurmasından iğreniyorum.Ve ayrıca mücadele ediyor ve Galatasaray'lı diye bir adamın takımda tutulmasıda saçmalığın son noktasıdır. :yenieek:

pas tercihleri beklemeden attığı paslar gayet iyifi bugün hatta bence en iyisiydi ilk 11 oynayamaz haklısında takımda tutmayıp ne yapacaksın eboue'nin yokluğunda kim oynayacak

pas tercihleri beklemeden attığı paslar gayet iyifi bugün hatta bence en iyisiydi ilk 11 oynayamaz haklısında takımda tutmayıp ne yapacaksın eboue'nin yokluğunda kim oynayacak

Sola doğru uzun pas attı Emre'ye doğru orada bayağı şaşırdım ama sonra bildiğimiz Sabri olarak devam etti.Ayağına gelen her topu kavis vererek ileriye doğru vurmak dışında bir şey yaptığınıda görmedim açıkcası. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt