#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Dakika 80 ve fizik olarak hala %100 ile oynuyor. Bu tarz maçlar için lazım. Ama ilk 11 için iyi tercih değil. Eboue'den sonra beğenilmemesi doğaldır. Yaptığı asist Drogba'nın becerisidir. Yoksa pozisyonu öldürmüştü, tercihi yanlıştı.

Yinede Sabri kötü yorum hak edecek biri değil. Kondisyona ve prese ihtiyaç duyulan maçlarda Sabri iyidir, iyi.

Gönderin artık. Futbol yalandan pres yapıp taraftarı gaza getirmekle oynanmıyor. Drogba'nın attığı ilk golde ne yapmak istediğini anlayan yoktur herhalde. Her sen aynı tiyatroyu izlemekten bıktım. Hâlâ taç çizgisinin dibindeki adama pres yapıp da topu taca çıkaran futbolcuyu alkışlayan taraftar zihniyeti var. Yeter artık.

3e 2 giderken attığı pas futbola tepki olarak doğduğunun ispatı. 15 yıldır hasbelkader bu seviyede oynayıp hiç mi bir şey öğrenmez bir insan.

Sabri bu takıma abilikten başka vericek bir şeyi yok bence.Takımda kalsın ama oynamasın mümkünse

drogbaya attığın pas neydi öyle bilader söyler misin?

ayağına her top geldiğinde sanki ilk defa futbol oynayan birini izliyor gibi oluyorum

Dakika 80 ve fizik olarak hala %100 ile oynuyor. Bu tarz maçlar için lazım. Ama ilk 11 için iyi tercih değil. Eboue'den sonra beğenilmemesi doğaldır. Yaptığı asist Drogba'nın becerisidir. Yoksa pozisyonu öldürmüştü, tercihi yanlıştı.

Yinede Sabri kötü yorum hak edecek biri değil. Kondisyona ve prese ihtiyaç duyulan maçlarda Sabri iyidir, iyi.

Maçı stadda izledim, Hamit daha çok pres yapıyordu. Birkaç pozisyonda geri bile dönemedi.

Sabri giderse üçlüler yetim kalır:sad007:

Felkamp'ın en büyük iyiliği zamında Sabri'yi kesmesiydi de zamanın da anlayamadık.Uğur Uçar:sad007:

O nasıl pastı Sabri

Sabri gitsin de şu ligde sağ kanatta gidip gelecek (yeteneği geçtim) bir bek var mı? Serkan Balcı mı?

Drogba'ya yaptığı asiste hala anlam veremiyorum. :)

Taraftarın tepki göstermesine rağmen topu taca bırakması iyidi. Tebrikler cCc Sabri cCc

üçlülerin babuşu,reyizlerin efendisi

Bu yüzden seviyoruz seni, kim ne derse desin sen bu takımda öyle yada böyle kalacaksın..

40857_10151588920820320_632746331_n.jpg

Drogba'ya yaptığı o acayip şey asist sayılacak mı yani :D

Pas verecegi zaman top önünde sekti zeminin azizliğine uğradı diyebiliriz. Ama top gol olmak istedi ve girdi bu kadar basit.

müthiş pres yaptı gerçekten helal olsun tamam kızabiliriz ama adam 90+3 te müthişti hala

Hep sevdim seni . Hic bi zaman yetenekli degildin ama her zaman kicini yirttin . Kombine alip kicini yirtan taraftar fanatikliginde bi GS'li . Yetenegi kisitli fakat tribunler dalga gecmek yerine biraz ozguven asilasaydi enerji ve gayretiyle ortalamanin ustunde bir sag bek olabilirdi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt