#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

2. yarıdaki mücadelesi saygı duyulası.

Zaten sahip olduğu yetenekler, kapasitesi belli, bunu elinden geldiğince göstermeye çalışıyor, mücadelesine tek kelime edilmez, tercihlerinde başarılı başarısız o ayrı, Sabri saygıyı hakediyor.

Tek yaptığı koşmak. O pası verirken ne düşünüyordu merak ettim.

O pası sağındakine verse daha iyi olurdu :D Gol oldu diye kızılmıyor ama 2-1 öne geçemezdik maç zora girerdi.

Zaten sahip olduğu yetenekler, kapasitesi belli, bunu elinden geldiğince göstermeye çalışıyor, mücadelesine tek kelime edilmez, tercihlerinde başarılı başarısız o ayrı, Sabri saygıyı hakediyor.

Televizyondan nasıl göründü bilmiyorum, bunları okurken hayrete düşüyorum bugün. Tribünden izlediğimi söylüyorum. Dün koşmuyor diye beğenilmeyen Hamit bile Sabri'den daha çok koştu, pres yaptı, top kaptı, pas attı, takımı oynattı. Sadece pres yapsın yeter dediğimiz adam Hamit kadar bile yapamıyor artık bu işi. Birkaç pozisyonda geri dönemedi o kadar tehlikeli geldi ki adamlar Semih tam zamamında yaptı müdaheleyi.

Televizyondan nasıl göründü bilmiyorum, bunları okurken hayrete düşüyorum bugün. Tribünden izlediğimi söylüyorum. Dün koşmuyor diye beğenilmeyen Hamit bile Sabri'den daha çok koştu, pres yaptı, top kaptı, pas attı, takımı oynattı. Sadece pres yapsın yeter dediğimiz adam Hamit kadar bile yapamıyor artık bu işi. Birkaç pozisyonda geri dönemedi o kadar tehlikeli geldi ki adamlar Semih tam zamamında yaptı müdaheleyi.

Dünkü maç için değil genel olarak söyledim mücadeleci yapısını, tribünden gerçekten farklı oluyor oyuncuları izlemek, daha doğru tespitler yapılıyor Arena'da maçlara gitmişliğim var biliyorum. Maça gelirsek de Hamit zaten çok iyi mücadele etti, Sabri de elinden geleni yaptı izlediğim kadarıyla, ama tribünden bakış farklı işte, topun olmadığı kısımlarda çok daha iyi gözlemleyebiliyorsun, haksızsın diyemem bu yüzden canlı izlemişsin haklı olabilirsin, görmediğimizi görmüş olabilirsin.

Sabrinin gol pasinin hizini ölctümü Ligtv?

Sistem yetersiz kalmış.

İlk yarı oynamamalıydı, ikinci yarı muhakkak olmalıydı.

Bence gayet iyiydi Mersin macinda. Takimi atesleyen futbolculardan biriydi. Kalitesini gecin simdi.

93. dakikada bi pres yapisi var cizginin orda, helal olsun dedim.

mactan sonra takım otobusunde bile pres yapmıs helal olsun. hem hakemin her kararında hep GS'MIZIN hakkını aradı hic yedirtmedi HELAL OLSUN. drogbaya verdiği gol pası da muhtesemdi HELAL OLSUN

bize sneijder gibi degil HIRSIYLA YÜREGİYLE PRESİYLE OYNAYAN SABRİ GİBİ ADAMLAR LAZIM

sabri gibi 10 tane futbolcumuz olsun, yeter :ask:

9959_363180907125172_386609115_n.jpg

Her daim lazımsın :) Bir arkadaş yazmış çok hoşuma gitti ''Kaos futbolu sabrisiz olmaz'' :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt