#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenekleri sınırlı ama Hamit'ten bin kat daha fazla cabalıyor ve sahaya yuregini kouyuyor. Eboue olmadıgında sag bekte Hamit, Engin olmadıgında sag acıkta Sabri oynamalı. Ama herharukarde Hamit sag acık mevkisinnden uzak tutulmalı.

Beceri olarak sınırlı olsa bile adımıza oyuna hareketlilik getirdi.

girerken dalga geçtim sonra nekadar ayıp ettigimi fark ettim hata falan tamam yapıyo şapşallıkları yok degil reisin ama daha solbeke oyuncu olmaya kararsız yönetim varken sabri gitse nabacaz ? hamit ?

Kendisini gelistirmis. Tabi ahim sahim bir futbolcu degil tabi, ama yedekte artik faydalanabilecegimiz bir vaziyette.

Yedek sağbek icin mükemmel bir alternatif. Kimse beğenmemezlik filan yapmasın bosuna. Ayrıca 2 sezon önceki rezalet durumda olan Sabri'de değil su anda ki Sabri.

bu sabrininde ciddi sorunları var uluslararası maçlarda çok iyi (geçen seneki CL real madrid cluj felan euro2008 milli takım vs vs) ama ligde 1 2 maç dışında genele baktığımız zaman berbat ortalar adam kaçırmalar vs aynı şekilde gökhan gönüle bakalım uluslararası maçlarda tam anlamıyla leş (milli takımda azerbaycan maçında bile rezil oldu ver genelde berbat oynuyor aynı şekilde fb nin avrupa maçlarıda öyle ) ama ligde dani alves terk

bu sabrininde ciddi sorunları var uluslararası maçlarda çok iyi (geçen seneki CL real madrid cluj felan euro2008 milli takım vs vs) ama ligde 1 2 maç dışında genele baktığımız zaman berbat ortalar adam kaçırmalar vs aynı şekilde gökhan gönüle bakalım uluslararası maçlarda tam anlamıyla leş (milli takımda azerbaycan maçında bile rezil oldu ver genelde berbat oynuyor aynı şekilde fb nin avrupa maçlarıda öyle ) ama ligde dani alves terk

sabriyi övmemizle kötü oynamasi efsane.

1 mac iyi oynar sonra ikinci macta rakip akhisar olsa bile dökülür

sabri anca yedekten girerse biraz is yapar, aman ha sabriden ilk 11 oyuncusu yaratmaya calismayin

yoklukta idare eder fazlasi olmaz

Daha oncede soyledim super bir yedek oldu. Hic sorun da etmiyor.

Ama hamitin performansi 11'e atar

sabri mac ritmini bulsun hamitin esamesi okunmaz bence

nerde oynadığını çözemedim sağ açık olarak düşünülsü sanırım ama 2. sağbek olarak oynadı. sağ açıkta eboue oynasa daha etkili olurdu. bu takımda olmaması gereken kişilerden

Kötünün iyisi. Hep öyleydi zaten. Artik 29 yasinda ve ilk 11de yerini almali Eboue denen ciddiyetsiz herif yerine.

Koskoca 30 kişilik kadroda çizgine inip orta yapabilen tek adam galiba. Düşün halimizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt