#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabriyi beğenmeye başladım girdiği maçlarda iyi oynuyor bugünde iyidi ortaları düzelmiş mi bana mı öyle geliyor.

attigi kornerler sebebiyle iki gol pozisyonu verdigimizin altini cizmek isterim. bari direk auta at da top donup gol olmasin buyuk kaptan. gerci golda yaptigin orta iyiydi aferim

son 10 dakikada buluştuğu toplardan 2-3 tanesi eboue yada brumaya gelseydi kazanmıştık maçı.

kullanamadığı kornerler yüzünden mağlup olacaktık nerdeyse

Korner kullanmasa birde o 90+2'deki gibi saçma sapan şeyler yapmasa iyi olacakta, yine Engin ve Emre'den önce yazarım Sabri'yi.

Insan bu kadar ortayi boşa atarmi beni deli etti bugün. 20-25 kere orta açtı 2 tane bizimkilere geldi.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Su sabrifobik insanlara sinir oluyorum engin ve emrenin koca mac yapamadigini kisirli surede yapti.. ortalarida gayet iyiydi.. korner konusunda ise varsa baskasi atsin aylarca drogba frikikleri kullanirken kimsenin giki cikmadi..

Emre, Engin, Sabri, Aydın. Galatasaray kalibresinde oyuncular değil. Bom boş topçular.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Su sabrifobik insanlara sinir oluyorum engin ve emrenin koca mac yapamadigini kisirli surede yapti.. ortalarida gayet iyiydi.. korner konusunda ise varsa baskasi atsin aylarca drogba frikikleri kullanirken kimsenin giki cikmadi..

Nası gıkı çıkmadı burada küfrediyoz Drogbaya

¥ tapatalk &

Sabri girmeden önce takım uyuyordu resmen takıma sonradan girince hareketlilik sağlıyor ilk 11 oynar mı soru işareti.

Bruma girince soldan Sabri oyuna girince sağ kanattan atak yapmaya başladık ve hala Sabriye kızıyoruz.. Korner kullanması başlı başına saçmlaık ama kullnacak adam yoktu sahada.. Ve 92'de saçm abir şut bunlar dışında Sabriyi beğendim ben..Sağda Hamit-Çolak-Aydın oynayacağına SABRİ oynasın

Ortaları iyiydi. Başka da bir meziyeti yok. İsterse Keita performansı versin, Galatasaray seviyesinde oyuncu değil.

O son dakikada attigi sacma sut ve kornerler, iyi oyununun önüne gecti moralsiz ve sinirli oldugumuz icin.

Amrabat´a tercih ederim Sabri´yi en azindan

kornerler haricinde iyiydi. Gerçi takım olarak saçma bir korner organizasyonumuz var. melo, chedjou, Drogba, Burak gibi silahlarımız olmasına rağmen golümüz yok. Ya ön direğe atıyoruz, ya da paslaşıp harcıyoruz kornerleri. Fatih Terim bu olaya bir el atmalı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Eskisine göre cok daha iyi. Lig'de yedek olarak isimize yarayacaktir. Amrabat'tan bile isabetli ortalari var artik. Amrabat utansin, ne diyim.

Kornerden dolayı kızmak gereksiz. Selçuk ve Sneijder varken bile kornerden gol atamıyoruz. Bi geçen sene Burak Manuya attı onun haricinde hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt