#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue kötü oynar yok ilacımız Sabri derler. Sabri kötü oynar Eboue'yi tercih ederim derler. Kabul edin Eboue (bu kafa yapısı ile) ve Sabri Galatasaray'ın sağ beki olamaz. 2 sene önce Ujfalusi ve istekli olan Eboue defansı idare ediyormuş anlaşılan.

Sabri denilen futbol fakiri.... Futbola başladığın güne lanet olsun lan......

Reyiz sen futbolu bırak tribünde takıl

bak söz sana biz seni yine severiz...

yok babam sabri futbolu birakir genede orta acmayi ögrenemez inanlimaz birsey

Takımda Ceyhun gibiler varsa tüm yük Sabri'ye biner. Sabri şut atmayı ve orta açmayı bıraksın dinamo gibi çalışmaya devam etsin takımın demirbaşı olur.

hayatimda bukadar kötü bir sagbek gormedim ya aklim almiyor nasil kontenjan varken eboue yerine sabriyi oynatir mancini ya

İnanamıyorum ama takımımızın Kaptan'ı.. Trajikomik!

Ne Sabri ne Eboue kötü futbolcu takımda Ceyhun, Amrabat, Hamit gibi vasatlar Selçuk, Burak formsuzlar olunca, onlarda kötü görünüyor. Orta sahaya Engin, Yekta, Bruma gibi iş yapan bücürler gerekiyor ki Sabri ve Eboue gibiler tüm yükü çekmesin.

Sabri de Eboue de kötü ve yetersiz ama 4-3-1-2'nin getirdiği yükü de göz ardı etmemek lazım.

Lan herif 15 senedir Galatasarayda. Herif 10 senedir profesyonel A takiminda. Herif milli takimdaydi. Herif Sampiyonlar Liginde oynadi. Herif Uefa Kupasinda oynadi. Herif Real Madridlere Manchesterlere Liverpoollara karsi oynadi Juventuslara Interlere dünyanin en büyük kulüplere karsi oynadi, dünyanin starlariyla karsi karsiya oynadi, profesyonel bir futbolcu yillarin.. Ulan bunlara ragmen ben kuran carpsin bundan iyi orta acarim, daha iyi pas atarim. Lan bukadar kazma bukadar rezil bukadar kötü bi futbolcu olamaz benim aklim hayalim ruhum duruyo arkadaslar. Sokakta görsem yemin ederim döverm

Sabri yine etkisini gösterdi, son hareketlerdeki beceriksizlik 10 senedir araliksiz devam ediyor.

O golü yemeden önceki pozisyonda topu bizim forvetle bulusturabilse 2-0 olacak ve mac bitecekti.

Topu sacma sapan bir yere indirdi, geri dönemedi ve hatalar zinciri sonucunda golü yedik.

Lan herif 15 senedir Galatasarayda. Herif 10 senedir profesyonel A takiminda. Herif milli takimdaydi. Herif Sampiyonlar Liginde oynadi. Herif Uefa Kupasinda oynadi. Herif Real Madridlere Manchesterlere Liverpoollara karsi oynadi Juventuslara Interlere dünyanin en büyük kulüplere karsi oynadi, dünyanin starlariyla karsi karsiya oynadi, profesyonel bir futbolcu yillarin.. Ulan bunlara ragmen ben kuran carpsin bundan iyi orta acarim, daha iyi pas atarim. Lan bukadar kazma bukadar rezil bukadar kötü bi futbolcu olamaz benim aklim hayalim ruhum duruyo arkadaslar. Sokakta görsem yemin ederim döverm

Haahhahahahaha bir oduna 15 sene bu imkanları versek Sabri'den daha çok gelişirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt