#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 küsür yaşına gelip orta açmayı hala bilmemesi ne kadar acayip yaptığı işi yaklaşık 15 senedir yapan insanların bu kadar amatörce hareketleri beni çileden çıkarıyor..

Futbol oynamak bu kadar zor değil.

Dün yaptığı ortalar tam bir rezaletti.

Adamlarin yedek les sag beki Topuz bile senden 2 gomlek ustun.

Galatasaray in cocugu ayagina goturuyosun mali.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

harbiden anlam vermek çok güç gs nin kaptanliğini yapan yıllardır formasını giyen sağ açiktan sağ bek yapılan ama daha yaptiği ortaların yarısından çoğu anlamsız olan biri nasıl bu takımda duruyor anlam vermek güç.

Youtube da bir video vardı altındaki yorum gelir hep aklıma biri Sabrinin nasil hala takımda oldugunu tartışırsa. Şöyle birşey diyordu:

"Sabrinin herhalde elinde yönetimden birinin gizli seks videosu var, takımda olması başka türlü açıklanamaz"

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Takimin acik ara en yeteneksizi

Ama gel gor ki turkiyenin en buyuk markasinin kaptani

Sans dedikleri bu olsa gerek

Hadi gönderdiniz Eboue oynasın hadi Balta da oynamasın Riera oynasın. O zaman Şıno ve DD oynamayacak. Karar sizin

tapatalk reyiz

Youtube da bir video vardı altındaki yorum gelir hep aklıma biri Sabrinin nasil hala takımda oldugunu tartışırsa. Şöyle birşey diyordu:

"Sabrinin herhalde elinde yönetimden birinin gizli seks videosu var, takımda olması başka türlü açıklanamaz"

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Torpilden başka birşey değil.Ama taraftara sorarsan fanatik Galatasaray'lı ondan takımda.Eeeee ben ondan daha fanatiğim,sende veya forumun yarısı..Hemde kurruş almıyorum.Sabri'nin şu kulüpte yapacağı hiçbirşey yok.Futbolun yüz karası.Sneijder ile ilgili de dolanan laflar var.Sen frikiği kullanma demiş.Duydukça bu çapsıza da daha da ayar oluyorum.Neyse bi yazmaya kalksam ceza alırım.

ahaha,reyize bak:D:D

BXPpa9qCMAA-lVj.jpg

İşte şanlı Galatasaray'ımızın kaptanı !! Şuna bak ya, sırf dalga konusu bu adam başka birşey değil.

Şu kaptanlığı da değiştirseler artık takımda.

Tapatalk reyiz

ben bundan daha güzel orta açarım bu ne ya yıllardır futbol oynuyor bir orta açmasını beceremiyor.

Bir teklifim var : Adı Sabri olanlara futbol lisansı vermesinler ve olanların da lisansını iptal etsinler. Ülke futbolunun geleceği açısından ..... Noooooooluuuurrrrrr .......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt