#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç senedir söylüyorum.Bu heriften bir halt olmaz gönderilmesi lazım.Adam sanırsın ki sağ açık oynuyor.Defansta sıfır.Ofansta zaten sıfır.Ulan onu geçtim de bu kazmayı kaptan yaptılar ya.Kim yaptıysa bol bol sövüyorum.Bugün iki gol yedik ikisi de onun kanadından geldi.Ne zaman kurtulacaz ulan bu morondan.?

Olmadı olmuyor olmayacaktır Sabri'nin özeti.

@Halit Bozkurt

Abi mesajını bence editle. Ben benzerinden futbolcuya hakaretten forum tarihinde ki ilk ve tek cezamı almıştım.

1 mac iyi oynuyorsa 10 mac berbat oynuyor. Sansli insanlardan biri.

Sabri´yi gören "futbolcu olamamis gencler" kahroluyordur herhalde.

Futbol bilgisi, altyapisi sifir. Teknik, bilek, ayar zaten sifir. Dinamizmiyle yillardir futbol oynuyor iste.

Ne yaptigini bilmeden futbol oynuyor. Kosu yapiyorsa, bilincsiz yapiyor vs. Paslar, sutlar vs zaten tez konusu

Aklima her zaman bu gelir:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nAdYpDOND24[/media]

Daha kötüsünü söylemedim dua etsin.İsteyen de versin cezayı.Sabri gibi bir moron yüzünden ceza vereceklerse diyeceğim birşey yok.

Bana 1 ay MYC vermişlerdi o zaman (2008'de) yanılmıyorsam. Ve Sabri yüzünden aldığım için çok koymuştu. Bir anlık öfke için değmez.

Bana 1 ay MYC vermişlerdi o zaman (2008'de) yanılmıyorsam. Ve Sabri yüzünden aldığım için çok koymuştu. Bir anlık öfke için değmez.

Bir anlık değil kardeşim.Sabri gibi adamların Galatasaray'da oynaması utanç verici.O zaman adama sorarlar Uğur Uçar niye Galatasaray'da değil.Oda alt yapıdan.Hem Sabri'yi her yönden çarpar.Taraftarlıksa Uğur da Galatasaray taraftarı.Bak yine söylüyorum eğer Sabri'nin şu kulüpte lobisi,torpili yoksa bende birşey bilmiyorum.Yada geçen sefer ki arkadaşın dediği gibi herhalde yöneticilerin gizli cdleri filan ver elinde.Yoksa mümkünatı yok bu kazma bizde olmazdı.

[attachment=4352:upload_2013-10-27_23-0-34.jpeg]

Valla şunu gördükten sonra herkesin aklından çok şey geçmiştir eminim. Ben yönetici olsam şu şekilde röportaj veren bir adamı PAF takımda bile barındırmam. Ama tabi karar merci değilim. Torpil işine de gelince bence ola herkesin Sabri dahil iyi niyetli nereye koy oynar türküsüne tutulup gitmesi.

Ekli dosyalar

• upload_2013-10-27_23-0-34.webp
    upload_2013-10-27_23-0-34.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 201
Hakkaten futbola tepki olarak doğmus bu adam.Ben çok yeteneksiz futbolcu gördüm ama bunun gibisine daha rastlamadım.Oynadıgı maçlarda o kanat Allaha emanet.He hucumu hucum ne savunması savunma.Maçı izlerken top bunun ayagına gelmesin diye tırnakları yedim.

devre arası gider muhtemelen...hamit iyileşince hamitin olur sağbek.

izlediğiniz, istediğiniz yerli bir sağ bek var mı? şahsen ben bizim maç dışın süper lig maçlarını izlemiyorum. Avrupa maçlarını izliyorum her hafta + bizim maçımız

Iki lafim tek su an var oda :

1 : utan

2 : allah belanizi versin eski tff (ankaragücü ugur ucar olayi) yeni tff yabanci kuralli

Sabrinin kanadindan 2 gol yedik.

Ayrica 2 kez de rakip ayni sekilde geldi, atamadilar. Biraz iyi bir takim olsaydi karsimizdaki, o 2'yi de atarlardi.

2 fark ondeyken, bitime 2 dakika kalmisken bekin kontrolsuz sekilde one cikmasini anlayamiyorum.

Ayrica herhalde en az 10 yildir Sabri'yi izlerim.

Soyle 3 mac ustuste istikrarli top oynadigini gormuslugum yok.

En rahat pozisyonda bile daga tasa vurmasi, pasin siddetini ayarlayamamasi da cabasi.

O kadar cok yapiyor ki bunu bence Sabri'nin hedefi bulan paslari, vuruslari kesinlikle tesaduf.

Bir futbolcunun kotu vurmaya, pas verirken topun siddetini ayarlayamamaya hakki var, mesela 2 macta 1, bilemedin 2 kez. Ama kardesim Sabri her macta en az 4-5 kez boyle. Ustelik bir de kritik yerlerde. Zaten kac defa topla bulusuyor, kac pas veriyor ki bir oyuncu.

Buldugu sansi baska hangi oyuncuya verseydik simdiye cok tecrubeli bir bekimiz veya kanadimiz olmustu.

Eger ultraslan 3'lu cekecek diye bu cefayi cekiyorsak bence pahali bir yontem, tutsunlar bir amigo, 3'lu de cektirir, 5'li de.

2. golde her zamanki yaptigini yapti yine, pozisyonunu birakip arkasinda rakip varken cok gereksiz bir bicimde önündeki adama dogru kostu.

eskiden de göze batiyordu, tek bukadar batmiyordu, genelde takim da daha az teknik olunca, ama simdi resmen birisi anama küfür ediyormus gibi duryuor.

Hakaten çekilecek bi tarafı yok 2 m önüne pas atamayan bi adama saygı göstermem ben daha fazla rezil olmadan bırak sabri adamsan bırak artık..

Lanet olsun

1. Bu adam galatasaray forması giyiyor

2. Bu adam kaptan

3. Bu adam 2 trilyon aliyor yılda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt